Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eveniment de matchmaking internațional în domeniul achizițiilor publice

Consorțiul P2GreenEST organizează în cadrul proiectului, o serie de evenimente on-line de matchmaking internațional (întâlniri bilaterale B2B) până în 14 iunie 2023, în domenii legate de #mediu, #deșeuri, #apă, #energie, prin intermediul unei platforme virtuale de colaborare.

Aplicanții eligibili interesați, precum și furnizorii de servicii suport pentru inovare și antreprenoriat sunt invitați să se înscrie pe platforma evenimentului de brokeraj, prin completarea unui succint profil de colaborare: https://p2greenest-2023.b2match.io/signup

Scopul întâlnirilor bilaterare prestabilite este de a facilita inițierea parteneriatelor internaționale între potențiali aplicanți și/sau furnizori de servicii din țări din UE precum și din Republica Moldova, Serbia și Ucraina, în vederea dezvoltării de parteneriate și aplicarea în comun la apeluri de achiziții publice.

Prin vizualizarea profilelor participanților, aveți posibilitatea selectării interlocutorilor doriți și a intervalului orar pentru întâlnirile on-line cu durata de jumaăate de oră fiecare. De aceeași manieră, există posibilitatea să primiți solicitări de întâlniri de la ceilalți participanți înscriși.

Informații suplimentare regăsiți pe website-ul evenimentului: https://p2greenest-2023.b2match.io/

Proiectul P2GreenEST este finanțat din programul COSME al Uniunii Europene și are drept obiectiv asigurarea și îmbunătățirea accesului companiilor europene inovatoare, active în sectoarele managementului apei, gestiunii deșeurilor și eficienței energetice la procesul achizițiilor publice în țările beneficiare din Europa de Est (Republica Moldova și Ucraina) și Serbia, prin:

  • încurajarea și dezvoltarea unor parteneriate durabile, între clusterele și IMM-urile din UE și cele din Republica Moldova, Ucraina și alte state ale parteneriatului Estic, prin oferirea serviciilor de consultanță pentru crearea consorțiilor între companiile beneficiare și participarea în comun la licitațiile publice organizate în țările Europei de Est,
  • susținerea companiilor din Republica Moldova și Ucraina și Serbia, active în sectoarele economiei circulare, pentru a introduce tehnologii și practici inovatoare și prietenoase mediului ambiant, prin oferirea unor servicii de tip HELPDESK, organizarea misiunilor economice și întrevederilor bilaterale de afaceri, sesiunilor de informare și instruire etc.

Consorțiul proiectului reunește: Éa éco-entreprises Cluster (Franța), FADE – Asturian Federation of Enterprises (Spania), Green Energy Cluster (România) și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Erbașu a terminat săpăturile la pasajele subterane din Piața Emanuil Gojdu din Oradea

Articolul următor

Discoteca anilor ’70-’80 la Muzeu

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share