Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MIS Grup începe lucrările la linia verde din Bistrița

MIS Grup a anunțat intrarea în execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Linia verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă”.
Lucrările debutează în zona sensului giratoriu aferent străzii General Grigore Bălan | Foto: MIS Grup

Societatea de construcții s-a angajat să finalizeze șantierul cât mai curând posibil.

MIS Grup a anunțat intrarea în execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Linia verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă”.

Acestea vor începe în zona sensului giratoriu aferent străzii General Grigore Bălan, str. Avram Iancu și str. Calea Moldovei (din zona OMV), de luni, 22 mai. Proiectul presupune și lucrări de înlocuire a conductelor de apă / canal care trebuie executate de operatorul local Aquabis.

“Având în vedere că ne dorim ca investiția să fie una completă, perioada închiderii tronsonului va fi de aproximativ 30 de zile, în funcție de complexitatea lucrărilor executate de specialiștii Aquabis.

După executarea acestor lucrări absolut necesare, urmează asfaltarea tronsonului, pe care o vom realiza în cel mai scurt timp posibil, alocând resurse umane și utilaje suplimentare. Facem tot ce ține de noi, pentru ca lucrările să fie realizate în cel mai scurt timp posibil”, a menționat conducerea MIS Grup.

Societatea este unul dintre cei mai mari constructori din județul Bistrița-Năsăud, cu 200 de angajați și lucrări publice sau private în mai multe județe. Printre proiectele MIS Grup sunt sălile polivalente din Brașov și Suceava.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
“Mulțumim în primul rând echipei SunGarden care a dat dovadă de o pasiune nemărginită pentru acest proiect, fapt care s-a reflectat într-o ascensiune continuă a brandului și a creat o comunitate unită, cu valori comune, asemeni unei familii dedicate aceluiași scop”, a transmis conducerea SunGarden.

SunGarden a obținut premiul Best Resort Spa

Articolul următor
În ciuda instabilității economice care a marcat piața de evenimente în anul 2022, societatea Sala Polivalentă (SPC), cea care administrează BTarena, a încheiat exercițiul financiar cu un rezultat pozitiv.

Sala Polivalentă din Cluj, singura pe profit din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share