Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zeci de bucătari, la Street Food Festival

Zeci de bucătari se pregătesc să dea un test important în acest weekend la SFF, ce va avea loc în Iulius Parc.

Concerte live și delicii culinare din toate colțurile lumii, la Street Food Festival  (SFF), din Iulius Parc Cluj.

Zeci de bucătari se pregătesc să dea un test important în acest weekend la SFF, ce va avea loc în Iulius Parc. Jurați vor fi pofticioșii care sunt așteptați să guste atât preparate exotice, cât și tradiţionale, dar și deserturi.

Atmosfera va fi asigurată cu muzică live, printre invitați numărându-se Mihail, Robin & The Backstabbers, Bogdan Simion Mihai & Lăutarii de Mătase și alții. Tema ediției este „Better Together”. Festivalul sărbătorește puterea de fi uniți, având activități pentru toată lumea, zone dedicate copiilor și este pet friendly.

SFF revine în Iulius Parc în perioada 25-28 mai și va cuprinde o gamă variată de comercianți ce promit preparate din întreaga lume. Tema ediției, „Better Together”, evidențiază importanța incluziunii și încurajează vizitatorii să se conecteze cu ceilalți în timp ce se bucură de mâncare delicioasă.

Participanții la festival se pot aștepta la o gamă largă de bucătării internaționale, inclusiv mexicană, thailandeză, indiană. Meniul va fi completat cu muzică live. Vineri, 26 mai, de la 19:30, Timothy Kross va fi prima trupă care va concerta, iar de la 21:00, Mihail îi va încânta pe clujeni.

Sâmbătă, de la 19:30, vor cânta Six Martini și Robin & The Backstabbers duminică Koszika & The Hotshots și Bogdan Simion Mihai & Lăutarii de Mătase. Vor fi surprize internaționale în zona DJ Spot, unde, în 28 mai, My Analog Journal va aduce vibe funky și va oferi o călătorie în Brazilia, cu ritmuri Boogie, Disco și Funk.

„Scopul nostru este de a crea o atmosferă vibrantă și incluzivă în care oamenii se pot reuni, se pot conecta cu alții și se pot bucura de o mâncare delicioasă, alături de cei dragi”, a declarat Bianca Apostu, Project Manager al SFF.

La eveniment este așteptată toată lumea. Pentru cei mici va exista o zonă cu diverse activități care să-i distreze, dar și să le stimuleze curiozitatea, iar iubitorii de animale le pot aduce cu ei.

Pentru că atât Iulius Mall Cluj, cât și organizatorii SFF sunt prietenoși cu mediul înconjurător, la festival se vor folosi pahare reutilizabile. Vizitatori vor plăti suma de 10 lei pe pahar atunci când își cumpără bere la draft și au posibilitatea de a păstra paharul sau de a-l utiliza ori de câte ori comandă o băutură nouă.

La final de zi îl pot returna la unul din cele 3 puncte de colectare și vor primi înapoi suma achitată inițial pe pahar. Prin această inițiativă se dorește reducerea cantităților de deșeuri plastic produse în festival sau chiar să li se ofere oamenilor un suvenir pe care să-l poată folosi și pe viitor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În contextul expansiunii rapide a serviciilor digitale și al importanței crescânde a securității online, NTT DATA Romania va sprijini Primăria Cluj-Napoca (PCN), prin ClujID, în eforturile sale de a aduce beneficiile transformării digitale tuturor cetățenilor.

Japonezii de la NTT pornesc un proiect de identitate digitală la Cluj

Articolul următor

Screeningul salvează vieţi! Caravana de screening la Bistra şi Sebeş, judeţul Alba

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share