Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Caravană de mașini electrice la Baia Mare

În 28 mai va avea loc caravana E Mobility Auto Show Maramureș (ASM), acțiune care are ca scop promovarea celor mai noi modele de mașini hibride plug-in și electrice

O paradă a mașinilor deloc sau puțin poluante va avea lor pe străzile municipiului maramureșean.

În 28 mai va avea loc caravana E Mobility Auto Show Maramureș (ASM), acțiune care are ca scop promovarea celor mai noi modele de mașini hibride plug-in și electrice. Aceasta se va desfășura pe principalele artere ale municipiului Baia Mare.

Traseul stabilit este Bd. București – 22 Decembrie – str. Cloșca – str. Crișan – Piața Păcii – str. Teatrului – str. G. Șincai, spre podul Viilor – str. Victoriei – Bd. Independenței – Bd. Republicii – sens giratoriu Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime – Bd. Unirii spre Bd.

Evenimentul se desfășoară în cadrul ASM, expoziția auto din parcarea Baia Mare Value Centre (BMVC), din perioada 26-28 mai. Cele mai noi modele de mașini vor fi expuse, la sfârșitul acestei săptămâni, în parcarea complexului.

A treia ediție a evenimentului este organizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu centrul comercial. ASM, eveniment dedicat industriei auto și profesioniștilor din domeniu, aduce în atenția pasionaților de mașini modele Skoda, Honda, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Citroen, Volkswagen, Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, Dacia, Renault, Nissan.

La standul Moto Maxx vor fi expuse vehicule pentru sportul cu noroi, pentru apă ori zăpadă: ATV-uri, SSV-uri sport și utilitare, Jet Ski-uri, Snowmobile. În cadrul evenimentului vor mai fi promovate oferte de servicii și produse bancare și produse eco de curățare auto.

Nu vor lipsi mașinile de epocă. Serviciul Rutier Maramureș își va prezenta tehnica de lucru. Noutatea ediției din acest an va fi un simulator de accidente rutiere. Acesta va putea fi testat în cadrul ASM, la standul Rotaract Team.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La Iulius Mall Cluj găsești cele mai relevante branduri, care să răspundă tuturor stilurilor: magazinul 4F aduce în Cluj-Napoca o nouă perspectivă fashion persoanelor pasionate de sport sau celor care adoptă stilul casual-sport.

Echipament tehnic de sport 4F la Iulius Mall Cluj

Articolul următor

World MediaTrans a inaugurat al 5-lea centru logistic în CTPark Oradea Cargo Terminal

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share