Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Caravană de mașini electrice la Baia Mare

În 28 mai va avea loc caravana E Mobility Auto Show Maramureș (ASM), acțiune care are ca scop promovarea celor mai noi modele de mașini hibride plug-in și electrice

O paradă a mașinilor deloc sau puțin poluante va avea lor pe străzile municipiului maramureșean.

În 28 mai va avea loc caravana E Mobility Auto Show Maramureș (ASM), acțiune care are ca scop promovarea celor mai noi modele de mașini hibride plug-in și electrice. Aceasta se va desfășura pe principalele artere ale municipiului Baia Mare.

Traseul stabilit este Bd. București – 22 Decembrie – str. Cloșca – str. Crișan – Piața Păcii – str. Teatrului – str. G. Șincai, spre podul Viilor – str. Victoriei – Bd. Independenței – Bd. Republicii – sens giratoriu Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime – Bd. Unirii spre Bd.

Evenimentul se desfășoară în cadrul ASM, expoziția auto din parcarea Baia Mare Value Centre (BMVC), din perioada 26-28 mai. Cele mai noi modele de mașini vor fi expuse, la sfârșitul acestei săptămâni, în parcarea complexului.

A treia ediție a evenimentului este organizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu centrul comercial. ASM, eveniment dedicat industriei auto și profesioniștilor din domeniu, aduce în atenția pasionaților de mașini modele Skoda, Honda, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Citroen, Volkswagen, Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, Dacia, Renault, Nissan.

La standul Moto Maxx vor fi expuse vehicule pentru sportul cu noroi, pentru apă ori zăpadă: ATV-uri, SSV-uri sport și utilitare, Jet Ski-uri, Snowmobile. În cadrul evenimentului vor mai fi promovate oferte de servicii și produse bancare și produse eco de curățare auto.

Nu vor lipsi mașinile de epocă. Serviciul Rutier Maramureș își va prezenta tehnica de lucru. Noutatea ediției din acest an va fi un simulator de accidente rutiere. Acesta va putea fi testat în cadrul ASM, la standul Rotaract Team.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La Iulius Mall Cluj găsești cele mai relevante branduri, care să răspundă tuturor stilurilor: magazinul 4F aduce în Cluj-Napoca o nouă perspectivă fashion persoanelor pasionate de sport sau celor care adoptă stilul casual-sport.

Echipament tehnic de sport 4F la Iulius Mall Cluj

Articolul următor

World MediaTrans a inaugurat al 5-lea centru logistic în CTPark Oradea Cargo Terminal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share