Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

World MediaTrans a inaugurat al 5-lea centru logistic în CTPark Oradea Cargo Terminal

World MediaTrans a inaugurat oficial, miercuri, 24 mai, noul său centru logistic, situat în CTPark Oradea Cargo Terminal. Astfel, WM adaugă Oradea în lista hub-urilor prin care oferă servicii integrate de logistică clienților, alături de Timișoara, Cluj, Iași și București.

Cu o experiență de 26 de ani în domeniu, World MediaTrans oferă servicii integrate de transport, de la transport aerian, maritim, rutier, feroviar, curierat internațional expres, la servicii logistice. Compania are peste 170 de angajați și este prezentă în 23 de locații pe piața domestică și, prin agenți proprii și parteneri, pe piața internațională de transporturi.

Centrul logistic din Oradea are o suprafață totală de 7.000 metri pătrați și oferă o capacitate de depozitare de 14.000 poziții de palet, fiind deservit, pentru început, de 45 de angajați din comunitatea locală. Investiția în dotări și utilarea hub-ului, inclusiv cu sisteme de depozitare modulare inovatoare specifice anumitor industrii, însumează până în prezent peste 500.000 euro. Noul centru se aliniază politicii companiei de implementare a standardelor ECG (Economy for Common Good), prin achiziția de vehicule electrice pentru manipularea și transportul mărfurilor.

“Oradea a devenit o piaţă importantă pentru logistică şi transport. World MediaTrans este prezentă în Oradea de 25 de ani, iar deschiderea acestui centru reprezintă următorul nivel în expansiunea companiei”, a declarat fondatorul companiei, Gabriel Lungu.

Primarul Oradiei, Florin Birta, prezent la ceremonia de inaugurare, a felicitat WMT pentru alegerea Oradiei pentru dezvoltarea unui centru logistic.

La inaugurare a participat și Valentin Ștef, administrator TUDOX Trade Partners, compania care a livrat rafturile centrului logistic.

World MediaTrans SRL este o companie de transport si logistică fondată în Timiș, în anul 1997, cu capital 100% românesc. Cifra de afaceri pentru anul 2022 a atins aproape 30 de milioane euro, World MediaTrans fiind cotată în top 20 al celor mai dinamice firme românești din domeniu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În 28 mai va avea loc caravana E Mobility Auto Show Maramureș (ASM), acțiune care are ca scop promovarea celor mai noi modele de mașini hibride plug-in și electrice

Caravană de mașini electrice la Baia Mare

Articolul următor

Untold și-a stabilit programul final

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share