Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold și-a stabilit programul final

La Cluj-Napoca, sute de mii de fani scriu împreună un nou capitol din cea mai frumoasă experiență de festival.

Festivalul Untold își va deschide porțile în perioada 3-6 august, pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali. Experiența de pe Cluj-Arena va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

JOI, 3 AUGUST

Fanii Untold vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

VINERI, 4 AUGUST

Va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii Untold, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

SÂMBĂTĂ, 5 AUGUST

DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediții a festivalului. Cei doi sunt headlinerii zilei, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

DUMINICĂ, 6 AUGUST

Ultima zi a călătoriei prin universul Untold va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

Scena Galaxy, casa techo a Untold, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Line-up-ul pe zile este: joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma; vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee; sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku; duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan.

Cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume au posibilitatea de a se înregistra pentru a-și achiziționa bilete pentru o zi de Untold. Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați și să își creeze mii de amintiri.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de euro + taxe. Numărul biletelor puse în vânzare este limitat, înregistrarea se poate face începând din 25 mai. Festivalul Untold 2023 are loc între 3 și 6 august, la Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunțat până acum și abonamentele sunt disponibile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

World MediaTrans a inaugurat al 5-lea centru logistic în CTPark Oradea Cargo Terminal

Articolul următor
Construirea primei magistrale de metrou din afara Bucureștiului este un proiect în valoare de 9 miliarde de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, finanțat parțial prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), care va transforma municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești în localități moderne.

Tripleta Gulermak, Alstom, Arcada a semnat contractul pentru metroul Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share