Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TUDOX Trade Partners: calitate și siguranță cu costuri reduse

TUDOX Trade Partners este distribuitor autorizat al rafturilor și sistemelor de rafturi și de depozitare Racks Metal, o companie ce produce sisteme de depozitare de calitate superioară, fiind un producător de referință la nivel european.

 

Datorită sistemelor operaționale, materialelor și modelelor structurale folosite, produsele Racks Metal asigură calitate superioară la prețuri competitive și oferă siguranță în exploatare, conform standardului DIN EN ISO 9001 aplicat sistemelor de depozitare.

„Tudox Trade Partners își asumă misiunea de a aduce calitatea și siguranța produselor Racks Metal spre clientul final cu costuri reduse. Colaborând atât cu parteneri privați, cât și cu diferite instituții prin platforma electronică de achiziții publice SEAP, compania noastră vă oferă asistență în proiectare, livrarea și montarea sistemelor de rafturi Racks Metal cu un profesionalism inspirat de calitatea produselor pe care le distribuim”, spune Valentin Ștef, administrator TUDOX Trade Partners.

De ce să alegeți produsele Racks Metal?

 

Vă propunem o gamă foarte largă de sisteme de rafturi metalice:

 • rafturi metalice pentru muzee;
 • rafturi metalice pentru biblioteci;
 • rafturi metalice drive-in;
 • rafturi metalice cu protecție antiseismică;
 • rafturi automatizate;
 • rafturi metalice cu polițe pentru arhive;
 • rafturi metalice pentru autoturisme;
 • rafturi industriale pentru europaleți;
 • rafturi metalice gravitaționale;
 • rafturi cantilever;
 • platforme cu etaje intermediare;
 • rezerve sensibile;
 • mese foarte rezistente pentru diferite ateliere.

Racks Metal este o societate cu o vastă experiență în comercializarea, transportul și în montarea de rafturi metalice.

„Conform politicii firmei noastre, este foarte important dialogul atât înainte cât și după realizarea unui proiect. Sistemele de rafturi metalice furnizate de noi, îndeplinesc toate condițiile normelor europene FEM 10.2.02 și EN15512 – norme ce reglementează atât termenii de bază pentru proiectarea, producerea, construirea și verificarea sistemelor de rafturi metalice. Toate produsele noastre sunt de o calitate remarcabilă și au un finisaj deosebit, la standarde europene, confirmate de certificatele obținute de la instituțiile de profil. Compania are un colectiv de tehnicieni calificați care analizează datele primite de la client și propun soluții personalizate care să gestioneze cât mai bine spațiile, atât economic cât și ergonomic, prin proiecte ce garantează o calitate deosebită în timp”, declară Valentin Ștef.

 

Pe lângă rafturile metalice, TUDOX Trade Partners oferă de asemenea perdele și cortine PVC, uși batante, rafturi second-hand, mese hidraulice, etaje intermediare, diverse.

 

Proiecte de referință

Unul dintre proiectele de referință în România pentru TUDOX Trade Partners a fost cel derulat în parteneriat cu META Sisteme de Rafturi pentru echiparea celui mai nou depozit al World Media Trans (WMT) din Oradea.

Atunci când WMT – companie românească care activează în domeniul logisticii și transporturilor interne și internaționale de mărfuri de peste 25 de ani – a decis să își consolideze cele patru depozite mai mici și improprii, într-un nou depozit modern amplasat în parcul logistic CTPark Oradea Cargo Terminal, a apelat la TUDOX Trade Partners pentru furnizarea sistemelor de rafturi.

„Fiind un depozit nou și mult mai mare, WMT avea nevoie de un sistem de rafturi de cea mai bună calitate și de un producător cu istorie. Partenerul nostru TUDOX Trade Partners, cu care WMT mai colaborase pentru alte două proiecte de mici dimensiuni, a recomandat rafturile META”, explică Borislav Blanusa, Sales & Development SEE, META.

„Criteriile care au stat la baza alegerii acestui sistem au fost caracteristicile tehnice foarte bune ale rafturilor, termene de livrare bune, dar și un raport optim calitate-preţ al soluţiei oferite”, declară Gabriel Lungu, Director General WMT.

„Soluția propusă de către META Sisteme de Rafturi și TUDOX Trade Partners a fost un sistem META MULTIPAL. Pentru a oferi WMT posibilitatea de a crește numărul de nivele în funcţie de necesitate și astfel, capacitatea de depozitare, pe aceeași suprafaţă, au fost instalate și cele mai puternice rame”, adaugă Borislav Blanusa.

„Colaborarea cu TUDOX Trade Partners a început în urmă cu câţiva ani. Pentru acest ultim proiect am extins colaborarea și cu META și pot spune că este o colaborare foarte bună, în care fiecare parte și-a respectat termenele contractuale”, precizează Gabriel Lungu Director General WMT.

Depozitul VTM Oradea

Noul depozit WMT de la Oradea are o suprafață de 6.700 mp, 8.000 de locații de paleți, o înălțime de 10 m, o zonă de crossdocking, dar și de depozitare la sol. În plus, 500 mp sunt alocați activităților de sortare, ambalare, etichetare și picking.

Livrare și montare a sistemului de rafturi în timp record

Problemele de aprovizionare cu oțel la nivel global au avut în 2021 și 2022 un impact important și în producția de sisteme de rafturi de depozitare, dar și alte soluții intralogistice. Acesta nu a fost însă cazul META, care a reușit în toată această perioadă să își mențină termenele de livrare. De altfel, livrarea sistemului de rafturi către WMT într-un timp foarte scurt a fost principala cerință a clientului în cadrul acestui proiect.

„Termenul de livrare a fost cel mai important lucru pentru cei de la WMT. Comanda a fost lansată la mijlocul lunii octombrie, iar montajul a fost demarat la începutul lunii decembrie și a fost finalizat în trei săptămâni. Termenul de livrare a fost destul de strâns, dar nu au existat probleme”, subliniază Borislav Blanusa.

„Specialiștii META sunt implicați încă de la început în consultanţă și proiectare, indiferent de proiect, astfel încât să le oferim clienților soluțiile de care au nevoie”, explică Valentin Ștef, administrator TUDOX Trade Partners.

Servicii furnizate de META și TUDOX Trade Partners:

 • Inspecție tehnică a sistemelor de depozitare, conform standardului EN 15635;
 • Consultanță și planificare;
 • Consiliere în managementul și securitatea depozitului;
 • Instruire a personalului care lucrează în depozit;
 • Servicii de buy-back prin TUDOX Trade Partners.

        De ce să alegeți Tudox?

 

 • oferim asistență gratuită în proiectarea sistemelor de rafturi și alegerea soluțiilor optime pentru afacerea dumneavoastră;
 • acordăm atenție deosebită cerințelor fiecărui client;
 • livrăm întocmai și în timp util la prețuri competitive;
 • asigurăm montaj rapid și calitativ la cererea clientului.

 

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.

 

AdresaZimandu Nou, nr. 140, Arad

Tel: +40 0752 634 554

e-mail: office@tudox.ro

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zilele Carierei la Universitatea din Oradea

Articolul următor
La Iulius Mall Cluj găsești cele mai relevante branduri, care să răspundă tuturor stilurilor: magazinul 4F aduce în Cluj-Napoca o nouă perspectivă fashion persoanelor pasionate de sport sau celor care adoptă stilul casual-sport.

Echipament tehnic de sport 4F la Iulius Mall Cluj

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share