Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zilele Carierei la Universitatea din Oradea

13 companii, aproape 300 de locuri de muncă, peste 170 de stagii de practică disponibile, 4 asociații organizatoare și AJOFM Bihor, în calitate de partener permanent. Așa pot fi descrise, pe scurt, Zilele Carierei, ediția 2023, la Universitatea din Oradea.

Organizatorii sunt Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera (CCSC), Asociația Alumni a Universității din Oradea, Uniunea Studenților din Oradea și Asociația Studenților Ingineri din Oradea, pregătesc pentru zilele de 29 și 30 mai 2023, o serie de întâlniri, webinarii, ateliere și, desigur, un târg de joburi.

Psiholog dr. Adriana Borza, directoarea CCSC, spune că evenimentul, devenit deja tradiție la Universitatea din Oradea, își propune să-i ajute pe studenți și pe absolvenți să ia pulsul pieței muncii.

„Cred că orice interacțiune a studenților cu angajatorii nu poate fi decât un avantaj pentru tineri. Așadar, sunt bineveniți toți aceia care se gândesc la viitorul lor”, adaugă psiholog dr. Adriana Borza.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Art Safari Kids Edition, un palat deschis pentru toată familia!

Articolul următor

TUDOX Trade Partners: calitate și siguranță cu costuri reduse

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share