Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS a făcut răscumpărări de 2 milioane de euro

ROBS Cluj a răscumpărat 10,9 milioane de acțiuni din piață, de 10 milioane de lei, urmând să fie distribuite către angajații companiei prin intermediul unui program Stock Option Plan (SOP), în vederea fidelizării acestora.
Fondatorul companiei clujene, la o reuniune cu angajații | Foto: AROBS

Dezvoltatorul de software a raportat încheierea programului de răscumpărare a acțiunilor proprii.

AROBS Cluj a răscumpărat 10,9 milioane de acțiuni din piață, de 10 milioane de lei, urmând să fie distribuite către angajații companiei prin intermediul unui program Stock Option Plan (SOP), în vederea fidelizării acestora, potrivit Goldring.

În primul trimestru al acestui an, AROBS și-a dublat veniturile și cifra de afaceri. Compania a raportat venituri din exploatare la nivel consolidat de 133 de milioane de lei (+113% față de T1 2022), afaceri de 131 milioane (+113%), profit net normalizat de 19,3 milioane (+13%).

Rezultatele financiare includ performanța financiară a Syderal, începând cu februarie 2023. Compania din Polonia a fost achiziționată în ianuarie. Din februarie 2023 sunt incluse în consolidare rezultatele AROBS Software și TrackGPS by AROBS, achiziționarea lor fiind finalizată de AROBS la începutul aceleiași luni.

În 2023, AROBS vizează afaceri de 421 de milioane de lei, o creștere cu 40% față de 2022 și un profit net de 45,2 milioane de lei (+5%). Rezultatele înregistrate în primele trei luni din 2023 depășesc bugetul estimat de companie. AROBS avea o capitalizare de piață de 874 de milioane de lei pe BVB.

Compania fondată de Voicu Oprean este prezentă în 20 locații din România și nouă din străinătate, cu 1.200 de specialiști și colaboratori în domeniile Automotive, Embedded, Life Sciences, Travel, IoT, Fintech și Enterprise. Principalii săi competitori din Cluj sunt Endava, Cognizant, NTT Data, Betfair și Fortech.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
După o ediție de succes organizată anul acesta, în 1-4 iunie, cu record de participanți, organizatorii Sports Festival se pregătesc pentru următoarea care va aduce noi surprize și provocări iubitorilor de sport.

Sports Festival și-a stabilit ediția aniversară

Articolul următor
CNTLA a reunit 400 de fermieri tineri și seniori, actori politici importanți, experți în agribusiness, reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale, precum și parteneri din România și de la Bruxelles.

Conferința Națională Tineri Lideri pentru Agricultură, un real succes

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share