Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sports Festival și-a stabilit ediția aniversară

După o ediție de succes organizată anul acesta, în 1-4 iunie, cu record de participanți, organizatorii Sports Festival se pregătesc pentru următoarea care va aduce noi surprize și provocări iubitorilor de sport.

Cea de-a cincea ediție a celui mai mare eveniment multisport din România va avea loc în 13-16 iunie, în Cluj-Napoca.

După o ediție de succes organizată anul acesta, în 1-4 iunie, cu record de participanți, organizatorii Sports Festival se pregătesc pentru următoarea care va aduce noi surprize și provocări iubitorilor de sport.

Evenimentul se va desfășura în zona platoului Cluj Arena, Aleea Stadionului, Radisson Park, Parcul Central, părculețul de copii de lângă stadion și Parcul Iuliu Hațieganu. Data de start coincide cu ultimele zile de cursuri pentru elevii care sunt așteptați la mișcare. 150.000 de copii și adulți au descoperit și s-au bucurat de un întreg univers al sportului la cea de-a patra ediție a Sports Festival.

Evenimentul a însemnat activități de inițiere în 27 de sporturi, provocări pe traseul Survivor România, supercampioni față în față cu fanii, la Sports Talks, un masterclass dedicat profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive, demonstrativul de fotbal al anului, All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, concerte și distracție.

Deschisă în 1 iunie, de Ziua Copilului, zona de festival a fost cucerită de copiii care au făcut mișcare și s-au bucurat de zonele de inițiere, de jocurile de pe Aleea Stadionului și de clasele organizate la scena Sports Festival.

15.000 copii au încercat gratuit sporturile deschise spre inițiere: aikido, badminton, baseball, baschet, caiac, cross training, dans, escaladă, fitness, fotbal, functional training, gimnastică, golf, handbal, judo, kyokushin, mountain bike, orientare sportivă, rugby, roundnet, schi fond, scrimă, șah, tenis de câmp, teqball, tenis de masă și volei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Oradea s-a deschis Hyperbarium, unul dintre cele mai moderne centre de medicină hiperbară din România

Articolul următor
ROBS Cluj a răscumpărat 10,9 milioane de acțiuni din piață, de 10 milioane de lei, urmând să fie distribuite către angajații companiei prin intermediul unui program Stock Option Plan (SOP), în vederea fidelizării acestora.

AROBS a făcut răscumpărări de 2 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share