Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Socialiștii din Vietnam vin să facă business la Cluj

Partea clujeană a propus implicarea companiilor vietnameze în producție și turism | Foto: CJ Cluj

Interesul din partea statului asiatic s-a manifestat prin prezența diplomatică la Cluj-Napoca.

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Istvan Vakar, a primit vizita unei delegații oficiale conduse de ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România, Do Duc Thanh.

„Este o nouă dovadă a faptului că județul Cluj e unul extrem de atractiv și ofertant, un punct de interes deosebit de important pentru partenerii străini și potențialii investitori. Dorința noastră este aceea de a dezvolta parteneriate stabile în multiple domenii și de a derula proiecte care pot aduce plus valoare părților implicate”, a spus vicepreședintele CJ Cluj.

Întâlnirea de la sediul forului administrativ județean a constituit cadrul optim pentru ca vicepreședintele CJ Cluj să prezinte unele dintre cele mai importante instituții din subordinea instituției.

Înaltului oficial i-au fost comunicate informații despre oportunitățile oferite de Parcurile Industriale Tetarom și multiplele facilităţi pe care acestea le oferă agenților economici, precum și despre Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, considerat ca o poartă aeriană a Transilvaniei.

De asemenea, cele două părți au discutat despre posibilitățile de colaborare în diverse sectoare, în special în domeniile economic, cultural și universitar. Oficialul CJ a sugerat și analizarea posibilităților de cooperare în turism.

Diplomatul vietnamez a manifestat un interes deosebit în ceea ce privește o posibilă colaborare între județul Cluj și unități administrativ-teritoriale din această țară. El a vorbit și despre intenția unei companii din Vietnam de a-și stabili un centru la Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cemacon Cluj a inaugurat o fabrică nouă, prima de acest fel din România, care va produce plăci de cărămidă aparentă, o gamă de produse care ține de estetica fațadelor clădirilor, o investiție de 14 milioane de euro, cu o finanțare parțială de 1,9 milioane euro din fonduri nerambursabile norvegiene.

Cemacon și-a inaugurat noua fabrică din Recea

Articolul următor

Studenții cu media 10 în sesiune au gratuitate la Untold și Neversea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share