Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festival cu Alternosfera, Subcarpați și Cargo, în Parcul Etnografic Cluj

Trei cunoscute trupe, Alternosfera, Subcarpați și Cargo, cântă la CSE hiturile care le-au consacrat, alături de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca și muzicieni din Chișinău.

Cluj Symphony Experience (CSE) aduce în acest an zeci de atracții pentru iubitorii de muzică.

Trei cunoscute trupe, Alternosfera, Subcarpați și Cargo, cântă la CSE hiturile care le-au consacrat, alături de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca și muzicieni din Chișinău.

Programul CSE 2023 cuprinde și activități inedite și creative. E vorba despre teatru și muzică pentru copii, două scene pentru experiențe muzicale diferite, DJ simfonic, harpă & DJ, Bach electric, Car symphony – concert cu mașini pe post de instrumente muzicale, Cooking symphony, muzică și zone de relaxare.

„Mi-am propus să facem anul acesta cea mai grandioasă ediție a CSE de până acum. Am lansat o superprovocare pentru trei trupe prietene speciale, Cargo, Subcarpați și Alternosfera, să-și cânte muzica cum nu au mai făcut-o până acum – în stil simfonic.

Am lansat provocarea Orchestrei Extraordinare a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca precum și muzicienilor extraordinari din orchestrele din Chișinău să cânte alături de aceste trupe. Toată lumea a spus cu entuziasm da și ne-am apucat de treabă. Așadar, ne așteaptă și vă așteaptă niște experiențe epice în premieră națională”, spune Flavius Buzilă, organizatorul CSE.

Formațiile vor fi acompaniate de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii din Cluj într-un show de excepție. Alternosfera aduce la Cluj apreciatul spectacol “Theatroll simfonic”, o combinație de teatru, muzică rock și simfonică. Prezentatorul evenimentului este Cristian Hrubaru.

Evenimentul are loc în 22-24 septembrie în Parcul Etnografic. Abonamente sunt disponibile pe Entertix.ro, primele 500 fiind la preț redus de 299 lei până la 15 iulie. Copiii cu vârsta până la 14 ani inclusiv beneficiază de acces gratuit însoțiți de un adult. CSE este un eveniment organizat de către Asociația Cultural-Artistică Hara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
UBB va asigura suport specific pentru trei grupuri de lucru ale ENCR, mai ales prin expertiză pentru elaborarea conținutului științific al unor module de e-learning bazat pe recomandările recente ale ENCR și analiză de date.

Programul UBBMed, conectat cu Joint Research Center

Articolul următor

Andrzej Wronski preia rolul de Managing Director al P3 România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share