Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

International Alexander a transformat Academia Stelei la standarde europene

Sponsorul principal al Stelei, International Alexander Arad, a investit câteva sute de mii de euro pentru reabilitarea infrastructurii Academiei de copii și juniori de la CSA Steaua.

Înainte, aceasta arată ca desprinsă dintr-un film de groază: pereți mucegăiți și scorojiți, conducte sparte, faianță căzută, Odată cu investiția International Alexander, acest lucru s-a schimbat. Totul arată ca în fotbalul civilizat.

International Alexander este sponsorul Stelei de doi ani. În această perioadă, potrivit  iAMsport, sponsorul International Alexander i-a trimis pe antrenorii Stelei să se perfecționeze la școala lui Ajax Amsterdam, unde a evoluat în perioada 2006 – 2010 directorul tehnic al Stelei, George Ogăraru.

International Alexander a adus vestiarele Stelei la standarde europene FOTO: iAMsport

Aceștia au participat la cursuri ținute de specialiști în refacere fizică, scouting sau latura educațională a fotbaliștilor. De asemenea, au avut ocazia să vadă cum se pregătește o partidă în Eredivisie și au asistat la un meci al olandezilor.

Academia Stelei în creștere

Alături de International Alexander, Academia de copii și juniori a Stelei este într-o continuă, urcând de pe locul 61 în clasamentul academiilor din țară, în primele 10.

Conform iAM sport, este singurul club care a avut o echipă ce a jucat trei finale la aceeași categorie de vârstă. Trupa Under 17 a roș-albaștrilor a fost în ultimul act al Cupei și Supercupei României, dar și a campionatului.

Internațional Alexander sprijină, cu bani și produse, și Cupa Steaua. Competiția de anul acesta a avut un număr record de participante. 40 de echipe, adică 500 de copii, s-au luptat pentru trofeu. Investiția este și aici de câteva zeci de mii de euro.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Licitație pentru lărgirea la 4 benzi a drumurilor de ieșire din Oradea spre Nojorid și Biharia

Articolul următor
Asociația Pro Infrastructură a realizat o recapitulare de vară pe Autostrada Transilvania (A3), în care arată stadiul "poveștilor interminabile" dintre Târgu Mureș și Oradea.

Autostrada Transilvania, poveste fără sfârșit

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share