Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Kadra au securizat accesul la noul Medicover

Compania clujeană Kadra a instalat uși automate în cel mai nou spital din rețeaua Medicover, Pipera - Bucureşti.
Clădirea din Pipera a fost transformată din imobil de birouri în spital | Foto: Kadra

Lucrările au constat în instalarea de uși ermetice automate pentru sălile de operație, uși antiinfecție, rezistente la foc sau radiații.

Compania clujeană Kadra a instalat uși automate în cel mai nou spital din rețeaua Medicover, Pipera – Bucureşti. Investiția în spitalul de 22.000 mp ridicat într-o fostă clădire de birouri cu nouă etaje s-a cifrat la 31 de milioane de euro. Pentru acest proiect integrat, Kadra a propus uși cu tehnologii de ultimă generație, special proiectate ca să respecte exigențele de igienă și siguranță din spitale.

„De-a lungul anilor, am avut peste 100 de intervenții în spitale de stat și private din toate regiunile țării”, a spus Andreea Strugaru, cofondatoare a Kadra. Firma va marca, în 2023, trei decenii de activitate, fiind rezultatul fuziunii dintre doi jucători pe piața soluţiilor de automatizare a accesului, Aluterm și Alumatic.

De la 3 angajați în 1993, compania a ajuns la 90 la nivel teritorial. Anual deservește 1.500 de clienți și are 100 de furnizori, printre care Record, Green și Came. Kadra este axată pe soluții tehnice integrate de inginerie și management al căilor de acces, fiind creată de antreprenorii clujeni Radu Opriș, Andreea Strugaru și Monica Sagmar.

Între proiectele din portofoliu se numără lucrări la Pasajul Basarab, Aeroportul Ghimbav-Brașov, Biblioteca Națională a României, Iulius Mall Cluj, Oradea Shopping City, Iulius Town Timișoara, Sala Polivalentă Cluj, Piața Obor, Piața Universității (București), Spitalele Regina Maria Băneasa și Victor Gomoiu (București), Spitalul Județean Suceava, Spitalele Militare Brașov și Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Un  acord de parteneriat de cinci ani a fost semnat între Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMFIH) Cluj-Napoca și Universitatea Lucian Blaga (ULB) Sibiu.

Alianță Cluj – Sibiu pentru forța de muncă din sectorul sanitar

Articolul următor

Campanie de tatuaje la Electric Castle. Primesc abonamente pe viață

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share