Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leroy Merlin deschide un magazin la Arad

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, deschide pe 7 iulie primul magazin din municipiul Arad și cel de-al 21-lea din România.

Noul magazin este situat în parcul de retail AFI Europe Arad, de pe Calea 6 Vânători nr. 5 și va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

Produse și servicii

Noul magazin Leroy Merlin Arad va avea o ofertă diversificată de produse din categorii precum: materiale de construcții, produse pentru grădină, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării) și multe altele.

De asemenea, noul magazin din Arad va pune la dispoziția clienților inclusiv showroom-ul de bucătării, care include și DELINIA iD, marcă proprie Leroy Merlin, un proiect calitativ și responsabil, cu produse din 100% lemn certificat, 0% polistiren în ambalaj, iar peste 90% din gamă este fabricată în Europa. Astfel, clienții care vor să achiziționeze bucătării marca DELINIA iD au la dispoziție 9 serii diferite de mobilier, cu 17 opțiuni de materiale și culori, alături de numeroase tipuri de accesorii menite să faciliteze activitățile din bucătărie. În ceea ce privește designul, clienții pot opta pentru mai multe efecte și finisaje, într-o gamă variată de culori.

Leroy Merlin Arad mai oferă serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de configurare 3D a bucătăriei, serviciul de ferestre PVC la comandă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TESTARE GRATUITĂ Babeş Papanicolaou şi HPV în Baraolt, judeţul Covasna

Articolul următor
Discoteca ’90 Cluj 2023 va avea loc în 15 septembrie.

Festivaluri și concerte în cascadă la Polivalenta Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share