Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Regiunea Banat – Crișana vrea să devină cea mai ofertantă zonă turistică din țară

Județele Bihor, Sălaj, Arad, Timiș și Caraș-Severin vor înființa Organizația de Management a Destinație Banat – Crișana prin care se va dezvolta turismul regional.

Alin Nica, președintele CJ Timiș, s-a întâlnit, marți, 11 iulie 2023, cu omologii săi din patru județe, președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, președintele CJ Arad, Iustin Cionca, președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca și președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, pentru a discuta înființarea Organizației de Management a Destinației, structură al cărei principal obiectiv va fi dezvoltarea pe plan turistic regional.

Odată formată, organizația va promova atât punctele forte ale fiecărui județ cât și un plan comun de poziționare turistică a zonei Banat-Crișana la nivel național și internațional.

Organizația de Management a Destinației va urmări creșterea numărului de vizitatori, suplimentarea încasărilor din turism și formarea unor rețele de produse care să întărească vizibilitatea și reputația zonelor de interes turistic.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cea de-a 11-a ediție aduce în fața publicului un line-up variat care transformă și această ediție de Jazz in the Park într-una de trecut în calendar.

Line-up eclectic la Jazz in the Park

Articolul următor

Șomajul în Bihor rămâne constant

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share