Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Scandia Food se concentrează pe consolidarea poziției pe piața din România și integrarea noilor companii, prin vânzarea diviziei de imobiliare a grupului

Scandia Food, un reputat lider în categoria de conserve și un jucător cu tradiție în piața de produse alimentare, anunță punerea în vânzare a diviziei de imobiliare a grupului. Proiectele care vor fi înstrăinate sunt: Morilor, Frigoriferului, Cristian – toate din Sibiu – și Calea Vitan – din București. Informațiile suplimentare pentru fiecare dintre aceste proiecte sunt disponibile potențialilor investitori pe site-ul companiei precum și pe site-uri de specialitate.

”Am construit și administrăm un business complex și unele dintre cele mai apreciate mărci de succes din România. Dorința de a înstrăina divizia de imobiliare a venit ca urmare a lipsei de timp și resurse pe care aceste proiecte le necesită. Această decizie reprezintă o etapă firească în cadrul grupului ale cărui obiective sunt de a ne concentra pe consolidarea poziției pe care compania o ocupă pe piața din România care prezintă numeroase oportunități de creștere și dezvoltare, pe atingerea obiectivelor strategice trasate, precum și pe integrarea companiilor nou intrate în portofoliul Scandia Food și consolidarea prezenței acestora în categoriile în care activează”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General și Administrator, Scandia Food.

Despre Scandia Food

 

Scandia Food, lider pe piața conservelor din România, este o companie autohtonă prezentă cu o varietate largă de produse alimentare, deținătoare a șapte capacități de producție și peste 1.500 de angajați. Mărcile deținute de companie sunt Scandia Sibiu, Bucegi, Sadu, Lotka, Năvodul Plin, Tapas, Rotina, Roua, Sunset Nuts, Yummy Snacks. Compania este prezentă în categoriile de conserve pe bază din carne, conserve de pește, conserve pe bază de legume, zacuscă, murături, dar și snacks-uri sărate, dulciuri. În 2021 Scandia și-a materializat ambițiile de creștere intrând în piața produselor congelate, extinzându-și astfel know-how-ul în producția și distribuția de produse congelate sub brandurile Tasty, Scandia Sibiu, Sibiu și Roua, dar și de a-și extinde capabilitățile în categoria de mezeluri prin achiziționarea companiei Agra’s Alba Iulia și Carniprod Tulcea în 2023.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice SEAP anunțul referitor la achiziționarea lucrărilor de construire a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii (SCUC), o structură nouă, în sistem monobloc.

Spitalul pediatric monobloc din Cluj, estimat la 1 miliard de lei

Articolul următor
Obligațiunile Băncii Transilvania (BT) se tranzacționează pe piața reglementată a bursei.

Banca Transilvania aruncă pe piață obligațiuni de 200 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share