Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO Evenimentul esențial al industriei HORECA și RETAIL din SE Europei

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO organizat de Horeca Insight este evenimentul interactiv așteptat de  întreaga industrie a Ospitalității și de Retail care se va desfășura în București în toamna acestui an. Este considerat cel mai important târg B2B pentru profesioniștii din alimentație, băuturi, Retail&Horeca din România și din Europa de Sud-Est, având o componentă expozițională impresionantă și reunind furnizori români și internaționali, antreprenori și mii de vizitatori în căutarea unor oferte reciproc avantajoase.

 FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO este organizată de Horeca Insight, un nume sonor în organizarea de evenimente dedicate Ospitalității și gazdă a celei mai longevive Gale care onorează personalitățile și localurile proeminente ale industriei – Horeca Awards. Prin intermediul platformei online – www.horecainsight.ro, Horeca Insight publică interviuri cu operatori, bucătari, antreprenori, crame și furnizori, pe lângă informații despre cele mai recente tendințe în design, echipamente, tehnologie, alimente, băuturi, ambalaje, evoluția pieței, statistici, legislație, actualizări fiscale și prezentări pe o gamă largă de produse și servicii legate de Horeca.

Cele două ediții anterioare ale FoodService & Hospitality Expo s-au bucurat de succes, depășind obiectivele inițiale de a atrage vizitatori și expozanți exclusiv din diverse categorii Horeca. Numărul de vizitatori și expozanți s-a dublat de la o ediție la alta, creând așteptări mari pentru ediția din 2023, programată pentru perioada 4 – 6 noiembrie 2023 la Sala Laminor din București.

“Sunt foarte mândră de evoluția acestui târg, am ajuns la cea de-a treia ediție mai puternici, căliți dacă vreți, de contextul economic al ultimilor trei ani. Simt că am acumulat experiența necesară pentru a gestiona cu succes un eveniment de un asemenea calibru, iar momentul este cu atât mai potrivit cu cât Horeca&Retail au atins maturitatea necesară de a-și dobândi poziția binemeritată la masa jucătorilor mari europeni. În calitate de organizator de evenimente și managing partner Horeca Insight, mi-am pus toată încrederea și expertiza în reușita FoodService & Hospitality Expo”, a declarat Silvia Ion – organizatorul și inițiatorul acestui proiect.

Peisajul antreprenorial autohton se află într-un moment propice al evoluției și poziționării în Europa: România este unul dintre cei mai mari producători agricoli din Uniunea Europeană, situându-se în top 10 state membre cu rol semnificativ în producția agricolă totală, dar și ca furnizor de carne de porc, carne de pasăre și lactate. Sectorul Food & Beverage din România servește ca un indicator puternic de creștere economică, țara noastră oferind cadrul potrivit pentru investiții pe o piață dinamică, cu un apetit ridicat pentru importurile de alimente și băuturi pe tot parcursul anului. România deține a doua poziție în Europa atât în ce privește creșterea, cât și potențialul de creștere al consumului din sectorul F&B*. Vânzările din activitățile de servire F&B au crescut în majoritatea statelor membre UE în 2021, cea mai mare creștere a vânzărilor pentru activitățile de servire F&B fiind înregistrată în România – a crescut cu 57,4%. Distribuția locală în Retail & Horeca a înregistrat un vârf în cifra de afaceri din 2022 cu o creștere din aceste două industrii cu 27% față de 2020, ajungând la 21,1 miliarde de lei în 2021.**

La FoodService & Hospitality Expo 2023 vor fi 250 de expozanți români, 50 de expozanți internaționali și peste 5.000 de vizitatori, evenimentul constituind o bună oportunitate pentru profesioniștii din industriile Horeca și Retail să-și expună produsele, să participe la sesiuni de networking, să se informeze despre ultimele tendințe prin ateliere specializate și de a crea relații într-un mediu care permite interacțiunea la un nivel ridicat de profesionalism. Participanții își pot consolida brandul, pot accesa noi piețe și se pot întâlni cu parteneri potențiali și importatorii potriviți pentru a stimula dezvoltarea companiei.

Vizitatorii vor beneficia de un spațiu expozițional generos care găzduiește furnizori de top și producători de alimente și băuturi, stabili conexiuni cu expozanți români și internaționali, vor putea analiza concurența pe categorii de produse prin explorarea unei game extinse de produse și servicii, participa la training-uri și demonstrații sau încheia noi colaborări.

Pentru companiile care aleg să participe ca expozanți la FoodService & Hospitality Expo, avantajele sunt numeroase, printre ele numărându-se: o mai bună promovare a brandului, oportunități de a încheia noi contracte, creșterea bazei de date cu clienți potențiali, networking valoros cu parteneri existenți din România și din străinătate, analiza la sursă a inovațiilor concurenței, dialoguri constructive cu specialiști și autorități și nu în ultimul rând reducerea costurilor prin identificarea de alternative. Mai multe detalii despre pachetele disponibile companiilor care doresc să rezerve un spațiu…

Componenta educațională a FoodService & Hospitality Expo va fi axată pe evenimente menite să îmbunătățească experiența participanților, inclusiv show-uri culinare, concursuri de barista și barmani, competiții creative cu bucătari și patiseri, workshops de pairing mâncare cu bere sau vin, ateliere despre risipa alimentară și sustenabilitate, design funcțional, fiscalitate și legislație.

FoodService & Hospitality Expo promite să ofere sub un singur acoperiș un spațiu cuprinzător pentru ca profesioniștii din industriile Horeca și Retail să-și promoveze serviciile și produsele, cadru pentru a stabili relații durabile, dezvăluirea de noi produse și tendințe, alături de oportunități nenumărate de optimizare a afacerii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

WeinRun – o provocare lansată de Jidvei iubitorilor de sport și natură

Articolul următor

Participarea la programele de screening îţi poate salva viaţa! Teste GRATUITE HPV şi Babeş Papanicolaou în judeţul Covasna, la Sânzieni, Zagon, Zăbala şi Ghelinţa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share