Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AquaCaraș reconverteşte o fabrică închisă în noul sediu propriu la Oraviţa

Sursa foto: Reşiţa.ro

AquaCaraş şi-a deschis un sediu regional nou la Oraviţa. Fosta clădire a Fabricii de Produse Lactate SA, ajunsă în faliment şi într-o stare de degradare avanstă, a fost scoasă la vânzare de executorul judecătoresc, achiziţionată şi reconvertită într-un sediu modern al companiei județene de apă și canalizare.

„Ne-am dorit ca această clădire să nu devină un alt obiectiv de patrimoniu abandonat, așa că, pentru a îmbunătăți activitatea societății din zona Oravița, am hotărât să o transformăm în sediul nostru regional. Aceasta va fi dotată cu utilaje noi care să deservească întreaga zonă, fără a mai fi nevoie să fie trimise de la Reșița. Astfel va scădea timpul de răspuns pentru intervenții iar calitatea serviciilor oferite cetățenilor din zonă se va îmbunătăți considerabil.
După finalizarea lucrărilor de modernizare, realizate în mare măsură cu ajutorul angajaților noștri, clădirea a devenit una dintre cele mai frumoase din zonă, iar valoarea ei a crescut considerabil. Aceasta a fost evaluată la un million de euro și reprezintă una dintre cele mai bune investiții făcute de AquaCaraș SA”, scriu reprezentanţii companiei pe pagina de socalizare dedicată.

Directorul AquaCaraș e un bun gospodar

„Fosta fabrică de lapte e actualul sediu al punctului nostru de lucru de la Oravița. Această procedură vrem să o intensificăm în fiecare oraș. Încercăm să capitalizăm cât putem societatea, să creăm condiții bune de lucru angajaților, să îmbunătățim calitatea serviciilor pe care le prestăm. Fabrica de lapte am luat-o la licitație, de la un lichidator, am plătit 160.000 de euro pe ea. După modernizările făcute, la un raport de evaluare realizat săptămâna trecută, am ajuns la concluzia că valorează peste 5 milioane de lei! Majoritatea lucrărilor au fost făcute prin eforturi proprii.”, a declarat Gheorghe Filipescu, Directorul General AquaCaraș SA.
După inaugurarea sediului urmează investiţii în dotatea cu utilajele necesare intervenţiilor pentru zona Oraviţa.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sursa foto: Răsunetul

Prima întâlnire a Ministrului Agriculturii, Florin Barbu cu fermierii bistriţeni

Articolul următor
Transilvania Business prezintă concluziile studiului „Intermodal. Schimbare de paradigmă în transportul de marfă”, realizat de Centrul Interdisciplinar pentru Știința Datelor - Universitatea Babeș-Bolyai (CISD-UBB), la solicitarea DP World România.

Totul despre transportul intermodal. Viziunea UBB (IV)

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share