Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașovul și Clujul, în topul ștrandurilor scumpe din România

Este începutul unei noi săptămâni în care se anunță temperaturi caniculare în majoritatea zonelor din țară iar mii de români vor căuta un ștrand sau o piscină pentru a se răcori și a petrece o zi frumoasă alături de cei dragi.
Clujenii au puține variante de a se răcori în bazinele în aer liber | Foto: Ștrand Clujana

În cele două municipii se practică printre cele mai mari tarife din țara noastră, relevă un studiu al platformei Clubul Copiilor.

“Este începutul unei noi săptămâni în care se anunță temperaturi caniculare în majoritatea zonelor din țară iar mii de români vor căuta un ștrand sau o piscină pentru a se răcori și a petrece o zi frumoasă alături de cei dragi.

Cu bugetele strâmtorate de creșterea galopantă a prețurilor, o ieșire la ștrand poate fi foarte costisitoare. Pentru a veni în ajutorul celor care caută să se relaxeze o zi la ștrand și care trebuie să fie atenți la bugetul familiei, echipa noastră a făcut o analiză a costurilor de intrare la ștrandurile din orașele reședință de județ.

Am inclus în analiză costurile de intrare pentru o zi de weekend la ștrandurile sau aquapark-urile din toate orașele reședință de județ din țară. În orașele în care oferta locală este variată am selectat ștrandul cu cel mai mic preț de intrare”, potrivit platformei.

Cel mai mic tarif de intrare la un ștrand din România este de 5 lei pentru adulți în Drobeta Turnu-Severin, urmat de Miercurea-Ciuc (10 lei), Iași (11 lei), Bistrița (11 lei), Sibiu (15 lei), Deva (15 lei) și Râmnicu Vâlcea (15 lei). La capătul opus se află orașele Brașov, Botoșani, Cluj-Napoca și Galați.

“În cazul orașelor Brașov și Botoșani, în lipsa unor ștranduri publice, am luat în considerare prețul de intrare la aquapark-urile din oraș. Intrarea la acestea este semnificativ mai mare decât la un ștrand public dar și serviciile și facilitățile oferite sunt net superioare”, susțin realizatorii studiului.

Clubulcopiilor.ro este un director web unde părinții pot găsi informații despre grădinițe și creșe, parcuri tematice, locuri de joacă, cursuri de perfecționare și inițiere, idei pentru excursii în natură, atracții turistice, restaurante prietenoase cu copiii, evenimente adresate familiilor din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Managerii din comerț și servicii, optimiști

Articolul următor

Pasaj subteran în zona Gării Oradea. Vezi cum se va circula

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Energie verde la sediul DGASPC Bihor

Consiliul Județean Bihor a aprobat în ședința extraordinară de luni, 15 iulie, un proiect de hotărâre privind instalarea…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share