Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O hartă 3D cu Cetatea Timişoarei în imagini va oferi o experienţă turistică unică

sursa foto: depositphotos

Cetatea Timişoarei va putea fi văzută altfel prin iniţiativa Asociației pentru Promovarea Timișoarei. 

Peste 30 de obiective turistice din inima orașului îşi vor dezvălui chipuri nevăzute graţie unor ilustraţii obţinute din imagini și fotografii aeriene.

“Curbele baroce ale acoperișului de la Palatul Löffler sau curțile interioare ale Palatului Dicasterial sunt doar câteva dintre detaliile nevăzute ale Cetății Timișoara pe care turiștii le pot acum descoperi prin intermediul unei hărți cu imagini 3D” spun cei de la Asociația pentru Promovarea Timișoarei. 

Harta poate fi admirată şi utilizată de turiști și vizitatori prin intermediul Centrului de Informare Turistică Timișoara, Visit Timişoara.

Asociația pentru Promovarea Timișoarei a fost înfiinţată în 2021. 

„Ultimii ani au demonstrat că acest uriaș potențial al orașului nu a fost suficient de mult exploatat. Timișoara a generat multe inițiative independente de promovare, neavând, însă, o voce suficient de puternică pentru ca orașul să devină mai vizibil și mai atractiv pentru oameni de afaceri, turiști, profesioniști de valoare etc. Promovarea orașului trebuie să fie rezultatul unui larg parteneriat între administrație, mediul de afaceri, mediul academic, societatea civilă și cetățenii Timișoarei, formând o punte între potențialul orașului nostru și utilizarea acestui potențial în beneficiul comunității locale. În acest sens, am propus constituirea Asociației pentru Promovarea Timișoarei. Asociația pentru Promovarea Timișoarei va fi punctul central responsabil pentru promovarea orașului Timișoara, pe plan intern și pe plan extern, prin dezvoltarea și implementarea unui concept integrat de marketing al orașului, dezvoltând o rețea extinsă de parteneri, voluntari și sponsori”, spunea primarul Dominic Fritz, citat de Tion.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Sfântu Gheorghe, programul „Rabla local” continuă programul „Dăm valoare rablei tale”

Articolul următor

Cooperarea Grupurilor de acțiune locală în perspectivă transfrontalieră din Banat şi Serbia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share