Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unitatea Specială de Aviație Cluj a efectuat 61 de misiuni de salvare

Personalul aeronavigant al USACN a acționat pentru acordarea asistenței medicale de urgență şi transferarea de urgență a pacienților critici, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 49 de persoane.

În iulie 2023 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca (USACN) au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au executat 61 de misiuni de salvare.

Personalul aeronavigant al USACN a acționat pentru acordarea asistenței medicale de urgență şi transferarea de urgență a pacienților critici, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 49 de persoane. Misiunile de salvare ale USACN au fost realizate prin punctele de operare aeromedicale, astfel: Jibou – 37 intervenții, Brașov – 24 intervenții.

Pe parcursul lunii iulie 2023, personalul aeronavigant al unității a executat în cadrul punctelor de operare aeromedicale menţionate un volum de 70 de ore de zbor, îndeplinind misiunile de zbor în deplină securitate aeronautică.

Personalul din centrul operaţional al unităţii a coordonat 124 misiuni aeriene în luna iulie 2023 pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.

Asigurarea meteorologică a fost realizată, în iulie 2023, prin furnizarea operativă a datelor şi informaţiilor privind evoluţia condiţiilor meteorologice, care au contribuit la executarea în condiţii de securitate a 228 de misiuni de zbor de către elicopterele Inspectoratului General al Aviației.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VIBRE - cel mai nou hotel de 5* este deschis la Cluj-Napoca

Articolul următor
Aeroporturile din România au înregistrat, în primul semestru al acestui an, 11,3 milioane de pasageri, cu 26% mai mulți față de aceeași perioadă a anului trecut.

Clujul ajunge la doar un sfert din traficul aerian al Bucureștiului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share