Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VIBRE – cel mai nou hotel de 5* este deschis la Cluj-Napoca

Cel mai nou hotel de 5 stele din Cluj Napoca, Hotelul VIBRE  este deschis și pregătit să își întâmpine primii oaspeți începând cu 1 august 2023.

Cu o locație centrală, aflat în apropierea Pieței Unirii, la câțiva pași de centrul vibrant al orașului, Hotelul Vibre oferă 49 de apartamente și camere cu un design unic, 2 Restaurante, 2 Baruri, o zonă de relaxare cu Jacuzzi, Saună, Centru de fitness și o Sală de masaj.

Sala de Conferinte cu o capacitate maxima de 70 de locuri, situata la etajul 1, este dotata cu un Video Wall de 4,5 mp, cu Surround Sound System, Camera Robotica, perdele automate si sistem de lumini integrat si control al temperaturii.

Cele 2 restaurante oferă o călătorie încântătoare prin aromele internaționale și locale. Piesa de rezistență este „C’est La Vie Restaurant & Rooftop” situat la etajul 6 al hotelului. Aici oaspeții hotelului și toți cei care caută o locație cu preparate rafinate se pot bucura de vederea panoramică de 360 ​​de grade a orașului.  Pe măsură ce soarele apune, se transformă într-o locație plină de viață, perfectă pentru întâlniri sociale în compania unui cocktail special pregatit.

Hotelul Vibre oferă locuri de parcare cu sistem  automatizat cu monitorizare camere și identificare plăcuță de înmatriculare. Au fost luate în considerare și mașinile electrice, Hotel Vibre vine în întâmpinarea oaspeților cu locuri de parcare prevăzute cu stații de încărcare.

 „Îmbrățișând o tehnologie de ultimă generație, Hotelul VIBRE invită oaspeții într-o nouă eră a ospitalității SMART. De la check-inul făcut cu ajutorul aplicației mobile până la comenzile intuitive din camere care permit oaspeților să personalizeze ambientul cu perdele automate, lumini integrate și sisteme de temperatură – totul poate fi monitorizat de pe mobilul personal. La fiecare detaliu s-a lucrat cu multă meticulozitate pentru a oferi oaspeților un răsfăț total – mochetă somptuosă, grosă și confortabilă, lumini design Philippe Starck care se integrează perfect în fiecare cameră, riflaje de lemn intr-o culoare caldă si eleganta de stejar încorporate în pereți, ferestre panoramice care asigură o lumină naturală perfectă  în cameră și o vedere neobturată a orașului.  Diferența este în detalii, inspirat din viața rezidențială, hotelul beneficiază de o izolare fonică totală, jaluzele opace automatizate cu un sistem de ultimă generație și tehnologie integrată pentru personalizare fără efort.  Chiar și saltelele, care sunt Masterpiece Devotion – au fost alease cu atenție și sunt stratificate cu fibre naturale care reglează temperatura și un topper de lux umplut cu pene și puf de gâscă pentru ca oaspeții să profite la maximum de fiecare moment de odihnă. Clienții Vibre Hotel vor fii încântați să descopere camerele noastre foarte spațioase și apartamente cum ar fi “Oasis Suite” în componența cărora se află o cada free-standing, mobilier personalizat în care fiecare detaliu a fost bine gândit- cu accente moderne de la tavanele de beton și lemnul cald, lămpi de design și canapele din catifea. Ne propunem să oferim oaspeților noștri servicii exclusive și personalizate, o experiență de neuitat“, a declarant Ramona Stefan – Director General Vibre Hotel Cluj-Napoca.

 „VIBRE este mai mult decât un hotel de 5 stele, este o afacere de familie care oferă servicii de cazare și restaurant la standarde internaționale.  Punctul culminant a 4 ani de muncă asiduă și o investiție de 15 milioane de Euro, Hotelul VIBRE aduce noutăți pe piața ospitalității din Cluj-Napoca: pornind de la conceptul unui hotel în întregime smart în care toate camerele sunt completate de tehnologie digitală, un restaurant care se transformă într-o locație vibrantă seara, astfel încât oaspeții să se poată bucura de o atmosferă relaxantă după o zi plină de muncă sau de vizitat orașul. Suntem încrezatori ca vom deveni în curând destinația preferată a turiștilor de leisure si business în Cluj-Napoca”, evidențiază valorile mărcii, Cristina și Claudiu Petruț – fondatorii Vibre.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TEDxEroilor revine cu o noua tema curajoasă la Cluj-Napoca si un line-up de speakeri „disruptive”

Articolul următor
Personalul aeronavigant al USACN a acționat pentru acordarea asistenței medicale de urgență şi transferarea de urgență a pacienților critici, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 49 de persoane.

Unitatea Specială de Aviație Cluj a efectuat 61 de misiuni de salvare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share