Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

55,1 milioane lei pentru Asocierea DIMEX – Orion Rebeca (Deva) și Gevis Proteam (Alba Iulia)

Sursa foto: Depositphotos

Asocierea DIMEX – Orion Rebeca (Deva) și Gevis Proteam (Alba Iulia) a obţinut contractul de 55,1 milioane lei pentru lucrările necesare introducerii gazului natural comuna hunedoreană Ilia. Din cele nouă localităţi componenete ale comunei Ilia, doar trei vor beneficia de proiectul „Dezvoltare de rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale pentru autoritățile publice locale: Criscior, Ilia și Dobra”.

Licitaţia s-a desfăşurat în 27 aprilie 2023, cu participarea a doi ofertanți. Asocierea DIMEX – Orion Rebeca  din Deva şi-au adjudecat lucrările de proiectare și execuție aferente proiectului finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Cele trei companii din Asocierea DIMEX – Orion Rebeca – Gevis Proteam

Compania bistriţeană DIMEX 2000 Company are ca obiecte de activitate constructia drumurilor, Constructia podurilor, Constructii civile, Constructii industriale, Retele de apa si canalizare, Transport materiale constructii, Inchirieri utilaje, Incercari de laborator(probe), Consolidari si ziduri de sprijin, Statii de tratare si epurare. Cu un portofoliu impresionant de proiecte finalizate (137), drumuri realizate (894), utilaje deţinute(747) şi clienţi deserviţi (730), compania a înregistrat o cifră de afaceri de 181 075 922 în 2022 şi un profit net de 6 842 079 lei. Acestea reflectă activitatea bogată a companiei deţinută de Ioan şi Neluţa Lucreţia Scurtu, care are în palmares numeroase lucrări pe raza judeţului Hunedoara, printre care se numără şi  realizarea infrastructurii rutiere a capitalei de județ, în urma unei licitații de cca. 60 mil. euro câștigate în 2019, potrivit Bistriţa Business.

Gevis Proteam este deţinută de Ion Anucuţa. Compania înfiinţată în 2002 furnizează servicii complete de proiectare punând la dispoziţia clienţilor săi soluţii integrate pentru proiectele instalaţiilor pentru construcţii, în realizarea cărora utilizează soft-uri acreditate. Acestor lucrări li se adaugă serviciile complete de proiectare vizând regularizări de râuri, apărări şi consolidări de maluri.  Anul trecut, Gevis Proteam a înregistrat o cifră de afaceri de 10 352 476 lei şi un profit net de 2 551 099 lei. A desfăşurat numeroase lucrări în judeţul Hunedoara.

Orion Rebeca este o companie din Deva, înfiinţată în 2014 şi deţinută de Cristina Carmen Buble. Antreprenoarea desfăşoară activităţi  şi cu Alfa Trans Asfalt, aflată de asemenea în portofoliul ei, în judeţul Hunedoara. Orion Rebeca a totalizat anul trecut o cifră de afaceri de 12 327 396 lei şi 1 357 144 lei profit net.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mai multe ghiduri de finanțare publicate în consultare publică pe site-ul AFIR

Articolul următor

Ardelenii de la Parapet şi Blue Line Energy au finalizat o centrală mixtă fotovoltaică şi eoliană în judeţul Tulcea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share