Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liceul de Arte Vizuale Romulus Ladea a primit 200.000 de kWh din partea E.ON România

Liceul de Arte Vizuale “Romulus Ladea” a fost cuprins în programul „Dăruiește Lumină”. În cadrul acestuia, E.ON România a oferit elevilor şi profesorior posibilitatea de a se bucura de 200.000 de kWh.  Georgian Mazerschi, profesor Liceul de Arte Vizuale “Romulus Ladea”,  coordonează  elevii din Comunitatea 156 în diverse activităţi. El i-a îndrumat pe elevi şi în acest proiect prin care Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” s-a făcut remarcat încă o dată, acum cu ajutorul E.ON România.

“Această donație ne ajută și ne încurajează să creștem în continuare! Le mulțumim celor de la E.ON dar și celor de la Electric Castle, pentru că anul acesta ne-au oferit ocazia să ne punem amprenta asupra modului în care E.ON interacționează cu festivalierii” au scris pe pagina lor de socializare cei de la liceul clujean de arte.
Standul E.ON din cadrul Electric Castle a oferit festivalierilor activități artistice. Au participat și elevii Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”, impulsionaţi de realizările profesorului lor Georgian Mazerschi, cunoscut în lumea creatorilor de stickere şi autorul albumului MAZERSCHI – a sticker book made by SERGIU/ GEORGIAN/ MAZERSCHI.
“Fiecare interacțiune s-a transformat într-o cantitate de energie care, cumulată, a ajuns la 200.000 de kWh. Îi mulțumim Claudiei Griech, directorul general al E.ON Energie, care ne-a vizitat și ne-a înmânat personal cecul cu cantitatea de energie de care vom beneficia.
Le mulțumim încă odată tuturor celor care au făcut posibilă această colaborare și sperăm la colaborări viitoare tot mai încărcate de energie!” mai spun reprezentanţii Liceului de Arte Vizuale “Romulus Ladea”.

E.ON laudă Liceul de Arte Vizuale “Romulus Ladea” şi Comunitatea 156

“Școala trebuie să fie locul în care fiecare elev își găsește pasiunea și drumul în carieră. Dar cât de greu este să găsești o astfel de școală? Noi am gasit-o și este Liceul de Arte Vizuale “Romulus Ladea” din Cluj. Acolo, elevii sunt încurajați să se exprime exact așa cum simt, iar Comunitatea 156 îi ajută să vadă și cum ceea ce ei creează ajunge în comunitate.
Un grup de vreo 60 de elevi, toți sub coordonarea profesorului lor Sergiu Georgia Mazerschi, sunt parte a Comunității 156. Au început cu pictarea unui perete din cadrul liceului și acum participă la zeci de evenimente din Cluj, organizează cursuri și au invitați specialiști din diverse domenii ale artei”.
Compania E.ON a invitat pe admiratorii liceului să contribuie şi ei, să se implice direct în standul E.ON amenajat la Electric Castle, răsplătind efortul şi entuziasmul cu energie pentru liceu”.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sistem nou de irigare, peste 2.000 mp de peluză în Piața Unirii din Oradea

Articolul următor
Într-un spectacol fascinant, scena principală a UNTOLD s-a metamorfozat într-un tărâm uriaș al bucuriei și al emoțiilor intense, pe care toți cei prezenți le-au trăit alături de cei mai mari artiști ai lumii.

Record pentru un festival din România: 115.000 de participanți într-o zi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share