Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a inaugurat o fabrică a EMZ – Hanauer la Reşiţa

Sursa foto: EMZ-Hanauer

Prima fabrică de la Reșița a Companiei germană EMZ – Hanauer a fost deschisă recent.  Lucrările de construcție fusesesă începute în luna august a anului 2022. Noua linie de producție a componentelor pentru Samsung, Electrolux sau Miele a fost ridicată în 11 luni în Parcul Industrial din municipiul Reşiţa.

Compania a angajat deja primii muncitori, iar departamentul de resurse umane a anunţat  intenţia de a angaja până la sfârșitul anului circa 50-100 de persoane. Alţi 500 de oameni își vor găsi astfel loc de muncă până în etapa finală. Nivelul de salarizare va fi superior piaței locale.

La inaugurarea noii unităţi de producţie au participat reprezentanţi ai companiei, printre care președintele Thomas Hanauer, vicepreședinții Andreas Weidmüller, Michael Forster și Veit Schmucher- Au fost alături de aceştia echipa EMZ – Hanauer România, în persoana directorului general Daniel Olaru, precum și a autorităților locale.

EMZ – Hanauer dezvoltă și produce componente și sisteme pentru electrocasnice și va produce în principal pentru piața europeană. Investiția de la Reșița a fost de peste 8,5 milioane de euro, iar fabrica este cea de-a treia deținută de germani în Uniunea Europeană. Grupului german EMZ Hanauer mai deţine fabrici în Germania, Mexic, China şi Cehia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Parc fotovoltaicBraşov

Şcolile şi clădirile publice din Braşov vor avea 90% energie verde

Articolul următor

Peste 600 milioane lei vor fi alocaţi pentru construirea a 15 cămine studențești la Timişoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share