Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primele imagini de la Aquaparkul Venus din Băile 1 Mai după inaugurare

Ștrandul Venus, un loc emblematic al distracției acvatice din Băile 1 Mai, cu o istorie de peste 40 de ani, s-a redeschis publicului după șase ani de pauză, cu o nouă înfățișare – Aquapark Venus.

SC Turism Felix, societatea care administrează ștrandul, a transformat complet această destinație iubită într-un paradis acvatic modern și captivant, reușind să combine tradiția cu inovația, pentru a aduce experiențe noi vizitatorilor.

„Ștrandul este funcțional. Nu este așa cum am fi vrut și cum va fi la începutul sezonului următor, când va fi verde peste tot. Mai avem de realizat bazinul de sărituri, care datorită schimbării soluției n-am mai putut să-l facem. Ștrandul va fi conform cerințelor noastre la începutul sezonului viitor”, ne-a declarat Florian Serac, directorul general al SC Turism Felix, aflat la fața locului pentru a urmări ultimele detalii înainte de deschiderea aquaparkului.

Florian Serac, un director general greu de înlocuit

În ceea ce privește concurența cu celelalte ștranduri și piscine pe care societatea le deține în Băile Felix, Florian Serac este de părere că nu este vorba despre concurență neloială, clienți fiind destui în cele două stațiuni.

„Mizăm pe un aflux mai mare de turiști și în Băile 1 Mai, astfel încât să fie mulțumiți și cei care oferă cazare în această stațiune”, a precizat șeful SC Turism Felix.

Legat de plecarea sa din fruntea societății, Florian Serac spune că de câțiva ani se tot pregătește să plece, dar trebuie găsit înlocuitorul potrivit pentru funcția sa. El este directorul general al SC Turism Felix din anul 2005.

Soluții moderne, distracții pentru toată familia

În noua sa versiune, Aquapark Venus se remarcă prin instalații modernizate. Asta însemnând că ștrandul a fost dotat cu cele mai avansate echipamente și tehnologii de filtrare și curățare a apei, ceea ce  asigură cea mai înaltă calitate a apei pentru o experiență de îmbăiere și relaxare în condiții optime.

În incinta ștrandului au fost adăugate o serie de noi atracții și tobogane cu design inovator, menite să ofere oaspeților senzații nemaiîntâlnite și amuzament pe măsură.

Aquazumba: https://www.facebook.com/100095402120814/videos/308063185051387/

Aquaparkul oferă distracție acvatică pentru întreaga familie, de la zone de joacă acvatică pentru copii, facilități speciale, la care se adaugă activitățile pentru copii și adulți: aquazumba, spuma party, joc cu mingi supradimensionate pentru adulți în bazine, picturi pe față, etc.

Ștrandul dispune și de opțiuni de servire a mesei îmbunătățite, asta însemnând opțiuni culinare sănătoase și delicioase.

Joc cu mingile uriașe aici: https://www.facebook.com/100095402120814/videos/990973205279161/

 

Aquaparkul Venus în cifre

Aquaparkul se întinde pe o suprafață generoasă de 4,3 hectare. Are șase piscine cu apă termală, două bazine speciale pentru copii, un bazin cu jacuzzi și un bazin de înot. De asemenea, are un tobogan cu patru piste cu diferite grade de dificultate.

„Aquapark Venus – locul unde amintirile frumoase se întâmplă în fiecare zi! ”, este sloganul propus de SC Turism Felix pentru noul aquapark.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Făgăraș ar putea fi gata în avans

Articolul următor

În cartierul braşovean Noua va fi construită prima grădiniţă prietenoasă cu mediul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share