Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FineStore a închiriat un depozit de aproape 10.000 mp în CTPark Bucharest North

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din Europa, a livrat pentru FineStore, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, un depozit de aproape 10.000 mp în CTPark Bucharest North, amplasat în zona Ștefănești – Afumați din nordul Capitalei.

 

Depozitul este dezvoltat astfel încât să poată răspunde tuturor nevoilor FineStore, care și-a propus, încă de la deschiderea sa din 2014, să găsească soluțiile cele mai bune pentru ca iubitorii de gusturi fine să poată comanda băutura preferată simplu, rapid și la un preț corect oriunde s-ar afla în țară. Noul spațiu închiriat de FineStore este amplasat în parcul industrial CTPark Bucharest North și dispune de o parcare generoasă, destinată exclusiv clienților care doresc să ridice personal din depozit produsele comandate online.

Ana Dumitrache, Managing Director CTP România, a declarat: „FineStore  este un client excelent pentru un spațiu foarte bun – ceea ce face ca lucrurile sa mearga bine pe termen lung. CTPark Bucharest North este opțiunea ideală pentru clienții care au o componentă majoră de business în e-commerce, deoarece este foarte bine localizat pe centura de nord a Bucureștiului, cu o infrastructură bună  și un acces facil în oraș.”

Tranzacția a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară iO Partners.

CTPark Bucharest North este situat în zona Ștefănești – Afumați, un hub logistic consacrat, pe Centura de Nord a Bucureștiului, în apropiere de autostrada A3 și de Drumul Național 2 (DN2). Parcul logistic din județul Ilfov are o suprafață totală de 21 de hectare și este perfect amplasat pentru a răspunde nevoilor clienților din sectorul retailul online, datorită unui acces facil către București.

CTP deține depozite de clasa A, cu o suprafață totală de aproximativ 2,5 milioane mp, în multiple orașe din România, printre care Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Logistics in Action: Delta Is Building Germany’s Most Sustainable Logistics Center

Articolul următor

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a adoptat un set de măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare supravegheate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share