Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fly Lili anunţă primul zbor de la Braşov la Munchen şi Stuttgart

Sursa foto: Fly Lili

Compania aeriană română Fly Lili a programat pentru 1 decembrie inaugurarea liniei de zbor pe ruta Braşov-Stuttgart. Din 2 decembrie, prima aeronavă a companiei va decola de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav cu destinaţia Munchen.

Sunt programate câte trei zboruri săptămânal pentru fiecare din cele două rute. Astfel, luni, miercuri şi vineri vor fi zborurile spre Stuttgart, în timp ce marţi, joi şi sâmbătă se va decola spre Munchen. Informaţia a fost publicată de Biz Braşov, citând publicația germană aviation.direct.

Cine e Fly Lili

Înființată în 2020, compania oferă servicii personalizate. Flota companiei conţine 3 avioane Airbus A320. Serviciile companiei constau din ACMI (aeronave, echipaj, întreținere și asigurări) și zboruri charter complete. 

Compania va opera zboruri şi pe Aeroportul Internaţional Sibiu

Potrivit reprezentanţilor Fly Lili, Sibiul va fi inclus în planul de zboruri regulate ale companiei aeriene FLY LILI. Pe pagina de socializare a companiei s-au făcut următoarele precizări:

“Rutele și frecvența zborurilor vor fi comunicate odată ce planificarea finală a zborurilor regulate va fi stabilită. În consecință, vă asigurăm că informațiile complete și corecte cu privire la planurile de zbor ale FLY LILI, inclusiv cele legate de Aeroportul Internațional Sibiu, vor fi furnizate publicului la momentul potrivit”.

Compania deţinută de Nicu Gabriel Carjea, pe care o administrează împreună cu cetăţeanul german Faff Jurgen Andreas a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2 344 453 şi un profit economic negativ de -7848705 lei.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aproape 1,5 miliarde euro pentru proiectele din domenii de specializare inteligentă pentru întreprinderi din ADR Nord-Vest

Articolul următor

Finanțări de peste 14,6 milioane de lei pentru digitalizarea a trei spitale arădene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share