Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sute de designeri s-au adunat la Deco Days

Evenimentul devenit tradițional la Polivalenta Clujului combină partea de business cu cea utilitară | Foto: Deco Days

Expoziția de design de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a grupat atât producători, distribuitori sau specialiști în domeniu, cât și public interesat.

Deco Days a ocupat întreg inelul de la etajul 1 al BTarena cu standuri, zone de prezentare și ateliere, lounge, dar și terasa spectaculoasă, cu vedere la stadion. Prezentările și workshop-urile au vizat cele mai noi tendințe și bune practici în designul de interior. Două zile au fost dedicate publicului specializat, alte două, celui larg.

Vorbitorii au abordat, pe durata evenimentului din 7-10 septembrie, teme ca business know-how în design interior, designul anticriză, rolul inteligenței artificiale în designul interior, promovarea online în domeniu, randările 3D. Deco Days conectează designerii și arhitecții cu business-ul, mizând pe o experiență complexă, multisenzorială pentru participanți.

Acesta a debutat inițial ca eveniment dedicat lansării colecției de toamnă-iarnă a Mendola Fabrics. Din 2021, s-a transformat într-un accelerator de design interior, care aduce împreună business-uri din sfera designului interior, designeri și iubitori de design.

Invitați speciali au fost Camilla Bellini – Paola Leo; Ileana Răducanu – Mihai Marin; Luigi Romanelli – Jose Miguel Pellicer, Paul Koppers – Daniel Cook, Imre Zilahi și George Rășchitor.

Deco Days a găzduit concepte de amenajare, activități de brand, spații de experiențe complexe, workshop-uri, discuții cu invitați consacrați. Investiția s-a ridicat la 100.000 de euro. Organizatorii au mizat pe 300 de designeri și 40 business-uri expozante.

   

Printre brandurile prezente s-au mai numărat Narativo, Nobila Casa, Global Design, Salice, Trend Furniture, Enipau, Mobila Dalin, Brands Furniture – DACCA, Promelek, Melth Gallery, Unique by Klausen, Stadt Construct, Sonerg, Pure Furniture, Unique Landscaping, Eglo, Prima Lighting, OSEA Interiors, Borodi Design, Inliving, Melinda Decor Art, Carpet and More, Lăstar sau Clusterul Mobilier Transilvan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
STK Properties, vehicul investițional axat pe dezvoltarea de proiecte imobiliare în Cluj, a intrat pe Piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB).

STK și-a găsit asistent tehnic pentru Green Square

Articolul următor
500 de persoane au luat parte la festivalul Cluj Folk Fest (CFF), care a avut loc în Camping Colina.

Campingul Colina a găzduit Cluj Folk Fest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share