Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Campingul Colina a găzduit Cluj Folk Fest

500 de persoane au luat parte la festivalul Cluj Folk Fest (CFF), care a avut loc în Camping Colina.

500 de persoane au luat parte la festivalul Cluj Folk Fest (CFF), care a avut loc în Camping Colina.

În cele două zile de desfășurare a CFF s-au savurat sonorități folk într-o atmosferă extrem de relaxată, iar participanții au ieșit din zona de confort. Vremea a fost excelentă, iar concertele, apreciate de participanți. În cadrul festivalului au avut loc diferite activități. Rock Academy a familiarizat  participanții doritori cum se cântă la instrument.

Competitorii de la Concursul Național de Talente au avut parte de Masterclass și Folk Talks cu muzicienii Teodora Iacob, Rareș Munthiu (trupa White Notes), Dinu Olărașu, Daniel Făt. Concertele au fost susținute de Teodora Iacob & White Notes, Daniel Făt, Sunt un Frate Tânăr, Florin Chilian, Semnal M, Ana Maria Ivan, Zoltan Butuc, Adrian Sărmășan, Cristian Buică, Dinu Olărașu, Răzvan Krivac.

Concursului Național de Talente a fost câștigat de Jacquelin Crăciun (Craiova). Ea cântă la chitară și pian și este pasionată de muzica folk, blues, country și rock alternativ. Drept premiu va fi invitată să concerteze la CFF 2024. Premiul publicului a revenit proiectului artistic Suntem Oameni, fondat de Dl. ICS (chitară) și Emi (vioară), artiști polifuncționali, stradali.

“A fost prima noastră ediție în aer liber, într-un loc minunat, Camping Colina, foarte aproape de oraș, și totuși în afara lui, un loc perfect pentru acest gen muzical. Vom organiza și ediția din 2024 iar festivalul ne dorim să devină o tradiție în Cluj-Napoca”, au relatat organizatorii.

CFF este un festival înființat acum trei ani cu scopul promovării acestui gen muzical și al artiștilor care cântă muzică live, dar și pentru promovarea de valori pozitive în comunitate cum ar fi apropierea de natură. Festivalul a găzduit până acum două ediții indoor cu 25 de concerte cu artiști naționali cunoscuți și a organizat două ediții din Concursul Național de Talente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sute de designeri s-au adunat la Deco Days

Articolul următor
Ne-am întâlnit cu NTT DATA Inc. în Cluj-Napoca, România, pentru a asigura implementarea fără probleme a ClujID - servicii digitale revoluționare care protejează securitatea online a tuturor locuitorilor. 

"Creierele" japoneze au ajuns la Cluj. Pun pe roate proiectul ClujID

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share