Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lumea afacerilor va fi în sărbătoare la gala Excelența în Business

Atmosferă festivă în lumea afacerilor, care se pregăteşte să-şi premieze performerii. Organizatorul galei Excelența în Business este Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA. Partenerul oficial  al evenimentului este Academia de Studii Economice București. Gala va avea loc în  24 octombrie, începând cu orele 18.00 în Aula Magna ASE și reprezintă o oportunitate de a recunoaște și de a sărbători realizările și contribuțiile semnificative aduse de liderii și companiile din economie.

Andreea Negru, Președinte ADAA

„Gala Excelenței în Business nu este doar o simplă ceremonie de premiere, ci o reflectare a valorilor și a standardelor ridicate pe care le promovăm în comunitatea noastră de afaceri. De-a lungul timpului am văzut cum excelența a modelat și a influențat lumea noastră. Excelența continuă și astăzi să ne inspire și să ne ghideze. Este important să ne reamintim că excelența în business nu înseamnă doar cifre impresionante sau profituri uriașe. Ea se bazează și pe valorile noastre fundamentale. Liderii de business care au investit în dezvoltarea forței de muncă, au sprijinit comunitățile locale și au promovat practici sustenabile reprezintă pilonii fundamentali ai excelenței”, a declarat Andreea Negru, Președinte ADAA.

Gală de premiere a performerilor din lumea afacerilor

La gala Excelența în Business și-au anuntat participarea Eamona Chiriac, şefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Guvernul României, reprezentanți ai Băncii Naționale a României, Ministerul Energiei, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, mediul academic, de business , societate civilă și mass-media. Evenimentul va fi moderată de Adrian Măniuțiu, antreprenor și realizator TV.

Organizatorii intenţionează ca premiile să reflecte diversitatea și profunzimea performanței în lumea afacerilor. „Indiferent de provocările cu care ne confruntăm, putem să ne ridicăm și să depășim orice obstacol. Mesajul Galei Excelența în Business este simplu: Să ne unim eforturile pentru a continua să ne ridicăm la standardele înalte ale excelenței în afaceri și să contribuim la un viitor mai bun și mai luminos pentru toți”, a concluzionat Andreea Negru, Președinta ADAA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
DEER asigură fiecărui elev înscris în clasele de învățământ dual o bursă lunară în valoare de 500 lei.

DEER va sprijini financiar 195 de tineri din învățământul dual

Articolul următor
Swiss este principala companie aeriană a Elveţiei, operând zboruri din hub-urile Zurich şi Geneva către 100 de destinații din 50 de țări (Europa, America de Nord, America de Sud, Africa și Asia). Baza principală este la Aeroportul Internațional Zurich.

Swiss Air Lines aterizează la Cluj. Va debuta cu zborul de Zurich

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share