Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

STADA a făcut 70 de angajări pentru viitoarea fabrică din Turda

Conducerea companiei germane STADA a raportat concretizarea primei acțiuni de recrutare la viitoarea unitate de producție a medicamentelor din Parcul Industrial Arieș (PIA). 
Compania germană și-a prezentat viitoarea echipă de la Cluj | Foto: STADA

Zeci de angajați au fost deja recrutați la Turda pentru cel mai modern hub farmaceutic din România.

Conducerea companiei germane STADA a raportat concretizarea primei acțiuni de recrutare la viitoarea unitate de producție a medicamentelor din Parcul Industrial Arieș (PIA).

“Noi vara nu dormim, ci construim o fabrică, o echipă. Așa arată un instantaneu estival cu noii noștri colegi de la site-ul din Turda. Lucrările sunt în grafic, iar echipa crește frumos și armonios de la o lună la altă. Le urăm bun venit și spor la treabă celor 70 de profesioniști.

Ei sunt deja pregătiți să îi întâmpine pe viitorii colegi și urmăresc cu vigilență lucrările pe șantier. Ne place optimismul și aerul lor plin de voie-bună. Noi chiar construim o fabrică de la zero, în Parcul Industrial Arieș (PIA) din Turda, județul Cluj.

100.000 mp teren, 30.000 mp construiți, nouă linii tehnologice de ultima generație, panouri solare fotovoltaice, sistem termic solar și acoperiș verde pentru echilibrarea fluctuațiilor de temperatură. O investiție de peste 50 milioane de euro în cel mai mare și mai modern hub logistic farmaceutic din România”, au relatat reprezentanții STADA.

Ridicată de un antreprenor local

Noua fabrică este construită de antreprenorul Wincon Cluj-Napoca, în colaborare cu Vitalis Consulting București. Unitatea STADA din PIA a primit autorizație de construire acum un an. Proiectul ridicat de la zero este susținut și prin ajutor de stat din România. Grupul STADA este prezent în 130 de țări, cu 50 de reprezentanțe, 20 de fabrici și 10.900 de angajați.

STADA este axat pe medicamente generice (inclusiv produse farmaceutice de înaltă specialitate) și produse fără prescripție medicală. PIA este un parc industrial care cuprinde companiile ACS Investment – producător de cabluri electrice, Hettich – fabricarea mobilei și STADA – producție de medicamente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pojazdy Szynowe Bygdoszcz Spolka Akcyjna (PESA) a câștigat licitația pentru 20 de rame electrice destinate serviciilor publice obligatorii de transport feroviar de călători de mediu și lung parcurs și serviciile de mentenanță pe 15 ani. 

Trenuri electrice poloneze de la Cluj spre Brașov și Oradea. PESA bate Alstom

Articolul următor
Wizz Air l-a premiat cu un voucher pe norocosul pasager care a călătorit pe zborul de la Palma de Mallorca.

Wizz a marcat pasagerul 80 de milioane în România la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share