Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cafenea japoneză în Iulius Mall: Ukiyo Coffee

La Ukiyo Coffee, din Iulius Mall Cluj, găsești all day brunch, cafea de specialitate și cocktail-bar, dar este și locul potrivit unde te poți bucura de micile plăceri detașat de problemele de zi cu zi.

Clujenii care iubesc cultura japoneză au parte de o nouă locație ce împrumută din stilul de viață și cultura urbană din Țara Soarelui Răsare.

La Ukiyo Coffee, din Iulius Mall Cluj, găsești all day brunch, cafea de specialitate și cocktail-bar, dar este și locul potrivit unde te poți bucura de micile plăceri detașat de problemele de zi cu zi. Completarea vine de la decorul ce îmbină armonios elemente din tradiția japoneză (lemn și piatră) cu liniile minimaliste și moderne.

Ukiyo Coffee este cea mai nouă cafenea din Iulius Mall Cluj și este îndemnul potrivit pentru o pauză și pentru momentele în care te bucuri de prezent. Situată la etajul 1, noua locație are la bază filosofia din spatele cuvâtului „ukiyo”, care reprezintă în cultura japoneză un concept de detașare de viața de zi cu zi și concentrare asupra trăirilor bazate pe micile plăceri.

Meniul cuprinde preparate ready to eat bites: cookies, banana bread, carrot bread, croisante artizanale cu ciocolată, fistic, mascarpone și zmeură, focaccia artizanală, diverse focaccia sandwich, dar și meniu à la carte. Cafeaua de specialitate este prăjită în prăjitoria proprie din Cluj-Napoca și se transformă în specialități, ce îți asigură energia pentru întreaga zi, dar nu lipsesc nici cocktailurile și drink refreshers.

Ingredientele sunt de producție artizanală și de specialitate, iar meniul și întreg conceptul este bazat pe câteva principii care includ grija pentru natură, sustenabilitate și susținerea afacerilor locale. Simplitatea este cuvântul care definește Ukiyo Coffee, fiind un loc al cărui design este bazat pe doar două elemente naturale (piatră și lemn) și este folosită culoarea bej, astfel încât accentul să cadă pe confortul clienților.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asocierea dintre companiile KESZ România și SDC Proiect a câștigat contractul de proiectare și execuție pentru Institutul de Inteligență Artificială Cluj (IIAC).

KESZ și SDC Proiect vor ridica Institutul de Inteligență Artificială

Articolul următor
Urban Playfield, eveniment marca Sports Festival care descoperă potențialul de joacă al unor locuri din Cluj-Napoca și invită comunitatea la mișcare, se întoarce pentru a doua ediție.

Urban Playfield revine pe platoul Sălii Sporturilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share