Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Urban Playfield revine pe platoul Sălii Sporturilor

Urban Playfield, eveniment marca Sports Festival care descoperă potențialul de joacă al unor locuri din Cluj-Napoca și invită comunitatea la mișcare, se întoarce pentru a doua ediție.

Cea de-a doua ediție a festivalului de la Cluj-Napoca aduce mai multe sporturi și zone de divertisment.

Urban Playfield, eveniment marca Sports Festival care descoperă potențialul de joacă al unor locuri din Cluj-Napoca și invită comunitatea la mișcare, se întoarce pentru a doua ediție. Evenimentul va avea loc pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian, în weekendul 16-17 septembrie, ca parte a European Mobility Week.

Timp de două zile, Urban Playfield va transforma platoul renovat al Sălii Sporturilor într-un teren de joacă deschis pentru toată comunitatea, încurajând oamenii de toate vârstele să facă mișcare și să descopere plăcerea sportului în aer liber. Evenimentul aduce în același loc sporturi tradiționale, precum baschetul, fotbalul, tenisul de câmp și multe altele, alături de activități amuzante și jocuri ale copilăriei.

”Urban Playfield este o oportunitate pentru comunitatea noastră să descopere bucuria mișcării și a sportului oriunde ar fi în oraș. Vrem să arătăm că sportul poate fi distractiv și accesibil pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau nivelul de pregătire fizică.

Platoul Sălii Sporturilor devine spațiul ideal pentru această experiență și suntem bucuroși să facem parte din Săptămâna Europeană a Mobilității, promovând un stil de viață activ și sănătos”, a spus Mirel Alexa, project manager.

În cadrul Urban Playfield, participanții vor avea acces la o varietate de sporturi și activități care implică mișcarea: badminton, baschet, biliard cu piciorul, cross training, crossnet fotbal, escaladă, hockey, kanjam, roundnet, ski simulator, șah, tag rugby, tenis de câmp, volei, youfo.

Evenimentul este o ocazie bună pentru momente de relaxare și distracție cu muzică oferită de DJ și demonstrații de dans la scenă, precum și cu zone speciale pentru hidratare și mâncare. Activitățile vor începe la ora 10:00 și se vor încheia la ora 20:00.

Participarea este gratuită, fără rezervarea în prealabil a locului. Prima ediție a evenimentului a avut loc în 15-16 iulie. Urban Playfield este un concept Sports Festival realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca alături de Visit Cluj.

Program la scenă Urban Playfield

  • Sâmbătă (16 septembrie):

10-14 DJ Set
14:30 Majorete Eclipse
17:30 Project 88
18:00 Zumba Cluj

  • Duminică (17 septembrie):

10-16 DJ Set
16:30 Majorete Eclipse (“Românii au talent”)
17:00 Transylvania Dance Academy
18:00 Zumba Cluj

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La Ukiyo Coffee, din Iulius Mall Cluj, găsești all day brunch, cafea de specialitate și cocktail-bar, dar este și locul potrivit unde te poți bucura de micile plăceri detașat de problemele de zi cu zi.

Cafenea japoneză în Iulius Mall: Ukiyo Coffee

Articolul următor
Au început lucrările pentru construirea Drumului Expres Tureni (DEX 4), legătura Clujului la Autostrada Transilvania (A3), coordonate de Dimex 2000 Company.

Dimex leagă Clujul la Autostrada Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Lacul Ursu – comoara județului Mureș

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat recent finanțarea unui proiect denumit Lacul Ursu – comoara județului Mureș. Evenimentul va…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share