Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Google Cloud Next’23, o conferinţă pe pământ american cu participare românească

Sursa foto: Kodok Márton

Kodok Márton, Senior Software Arhitect Reea, a participat la conferința Google Cloud Next’23 din San Francisco, unde a fost invitat grație activității sale excepționale, recunoscute prin includerea în comunitatea Google Developer Experts,

Pornind de la un proiect personal, Márton a vorbit participanților despre folosirea produselor Google Cloud (BigQuery Remote Functions, Places API, Geocode API și Looker Studio). Mai exact, folosind tool-urile Google Cloud și câteva petiții către Ministerului Energiei, Márton a reușit să transforme un document obținut prin petiționare, de la Guvern, într-o hartă interactivă cu toate stațiile de încărcare destinate mașinilor electrice care vor fi instalate pe teritoriul României prin programul Electric Up.

Cine e participantul la Google Cloud Next’23

Márton este membru Google Developer Experts (GDE) din 2016, iar de atunci a fost acceptat invitat constant ca speaker la zeci de conferințe internaționale din întreaga lume, unde prezinta ultimele technologii Cloud si Machine Learning pe care folosim la proiectele dezvoltate de REEA. GDE este o comunitate profesională de aproximativ 800 de programatori seniori din întreaga lume, a căror excelență este recunoscută de Google. Ei provin din medii diferite, însă îi leagă profesionalismul, pasiunea pentru tool-urile de programare oferite de Google și deschiderea de a împărtășii din ideile, proiectele și cunoștințele acumulate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A 31-a Conferință a EEAC va fi organizată la Bucureşti

Articolul următor

Liceul de Artă din Oradea va fi reabilitat termic cu fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share