Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DESIGN DAY 2023 se va desfăşura concomitent în șase orașe din România

ARDI_comunicat de presa

Asociația Română pentru Design și Inovație organizează evenimentul Design Day în data de 23 septembrie, în șase orașe din România concomitent: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu și Timișoara.

Într-o inițiativă unică, designerii de interior din întreaga țară se pregătesc să ofere o incursiune fascinantă în lumea designului de interior. Evenimentul Design Day reprezintă o ocazie excepțională pentru publicul larg să afle mai multe despre secretele designului de interior și să obțină răspunsuri la întrebările lor direct de la experți în domeniu. Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat, așa că participanții sunt încurajați să se înregistreze în avans online pentru a-și asigura un loc la eveniment.

Ce înseamnă designul de interior al locuinței?Cum procedează designerii de interior când lucrează la un proiect? Ce înseamnă o amenajare de interior de calitate? Cât costă să-ți amenajezi casa? Sunt câteva întrebări punctuale la care designerii de interior cu experiență vor răspunde în fața publicului.

De ce este organizat Design Day?

ARDI organizează Design Day pentru a promova înțelegerea și aprecierea designului interior în rândul publicului român. Această inițiativă își propune să aducă designerii de interior și publicul împreună pentru a schimba informații și pentru a crea locuințe care reflectă autentic stilul de viață al românilor.

ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) este o organizație dedicată promovării și dezvoltării designului în România. Cu membri și experți în design interior, ARDI se angajează să inspire și să educe publicul cu privire la importanța designului în viața cotidiană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii beneficiari de fonduri europene, verificați de experții OJFIR Bihor  

Articolul următor

Dăm Click pe România în 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share