Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turkish Airlines țintește extinderea la Cluj și Timișoara

Mai mulți directori de aeroporturi din țara noastră s-au întâlnit, la Istanbul, cu conducerea Turkish Airlines
Operatorul din Turcia s-a lansat pe piața Clujului acum șapte ani | Foto: AIAIC

Cele două mari orașe din țara noastră se află în vizorul extinderii companiei din Turcia.

Mai mulți directori de aeroporturi din țara noastră s-au întâlnit, la Istanbul, cu conducerea operatorului Turkish Airlines, potrivit Boarding Pass. AnadoluJet, subsidiară low-cost a companiei Turkish Airlines, alături TAROM ar urma să lanseze două rute noi din Istanbul spre aeroporturile din Timișoara și București.

AnadoluJet ia în calcul operarea a șapte zboruri pe săptămână între Aeroportul Sabiha Gokcen Istanbul și București. TAROM ar urma să opereze trei zboruri pe săptămână între Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara (AITV) și aeroportul principal din Istanbul, hub-ul al Turkish Airlines.

Pentru această rută, TAROM și Turkish vor semna un acord de codeshare. Astfel pasagerii vor putea rezerva bilete pentru zboruri spre și dinspre Timișoara cu TAROM și Turkish Airlines cu escală în Istanbul.

Directorii întruniți la Istanbul au mai discutat despre dezvoltarea cooperării dintre TAROM și Turkish Airlines (sub forma unui acord codeshare pe rute între România și Turcia și alte state terțe); extinderea companiei pe aeroporturile din Cluj-Napoca (AIAIC), Timișoara (AITV) sau Constanța.

Turkish Airlines operează zboruri comerciale regulate din Istanbul spre București, Cluj și Constanța, iar TAROM zboară regulat din București spre Istanbul. De pe AIAIC mai efectuează Pe AIAIC mai operează zboruri regulate Wizz Air, TAROM, Ryanair, Lufthansa, Lot, HiSky, Aeroexpress Regional, Air Connect.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Randament de 10% în perioada 5 ianuarie 2023-15 septembrie 2023 înregistrat de 7 fonduri de pensii administrate privat (Pilonul II)

Articolul următor
Împreună cu membrii familiei Banffy, aducem mulțumiri din nou unei persoane, unei femei, pentru munca depusă spre salvarea castelului, prin acordarea Premiului Mecena.

Ungaria a alocat 4,8 milioane de lei pentru restaurarea Castelului Banffy

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share