Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Speedwell, premiu pentru viziunea și determinarea de a livra proiecte emblematice, la Gala Voices of Business Awards Timisoara 2023

Echipa revistei Transilvania Business a premiat, marți 26 septembrie, în cadrul Galei The Voices of Business Awards 2023, performerii mediului de business din județul Timiș. Ne-au fost alături manageri ai companiilor premiante, parteneri de încredere și reprezentanți ai autorităților publice județene și locale.

Evenimentul a avut loc la Timișoara Convention Center și a fost susținut de partenerii noștri Gold – DP World și Grupul IRUMMAVIPROD, și de partenerii silver – DAW Bența România, E.ON Energie Romania, CMC Insurance Broker, CITR România, Alfa SoftwareTransavia, Crama Aramic și Valserv.

Speedwell a primit premiul pentru viziunea și determinarea de a livra proiecte emblematice pentru viitorul orașelor.

“Mulțumesc în numele SuperEchipei Speedwell pentru premiu.

În general platformele industriale vechi rămân abandonate sau închiriate unor depozite neconforme, noi reușim să preluăm aceste platforme industriale și să le dăm o nouă viață, să regenerăm urbanistic zone din orașe, practic realizăm proiecte mixed-use: îmbinăm componente de office, rezidențial, comercial, la Cluj-Napoca am făcut inclusiv bază sportivă și grădiniță în complex, am reabilitat clădiri monument istoric unde a fost cazul, inclusiv la Paltim am reabilitat un monument istoric.

La Paltim este în curs de finalizare primul imobil rezidențial care va fi predat la începutul anului 2024, tot atunci va începe construcția pentru al doilea imobil, și în paralel am achiziționat un nou teren în Timișoara pe care va fi dezvoltat un proiect nou în curând”, a declarat Andra Scripcaru, project manager al Speedwell.

SPEEDWELL este una dintre cele mai active companii de real estate specializată pe dezvoltarea de proiecte rezidențiale, office și industriale pe piața din România.

Cu o prezență proeminentă atât în București cât și în alte orașele regionale precum Cluj, Timișoara, Râmnicu Vâlcea și Brașov, portofoliul companiei numără aproximativ 150.000 mp de spații de birouri și retail, peste 4.000 de apartamente și 20.000 mp de spații industriale, cu o valoare totală de aproximativ 1.3 miliarde de euro.

Pentru următoarea perioadă SPEEDWELL pregătește dezvoltarea a trei proiecte rezidențiale în capitală și avansează lucrările pentru proiectul PALTIM din Timișoara și pentru a treia clădire a proiectului rezidențial THE IVY, din nordul Bucureștiului. Pe segmentul industrial-logistic, compania a anunțat finalizarea lucrărilor de construcție pentru faza a doua a SPACEPLUS West și achiziția unui teren de 15.000 mp pentru dezvoltarea SPACEPLUS East. În ceea ce privește segmentul office, compania a achiziționat un nou teren în București și Timișoara, depășind astfel pragul de 100.000 mp de spații de birouri clasa A. Mai mult de atât, SPEEDWELL va fi prezent într-un nou oraș regional, Brașov.

Didier Balcaen, cofondator şi CEO, SPEEDWELL: ”Am ales să dezvoltăm proiecte în zone variate ale Bucureștiului, dar și în orașe regionale, precum Cluj, Timișoara, Râmnicu-Vâlcea sau Brașov, acolo unde vedem că există cerere puternică pentru produse de calitate din partea potențialilor cumpărători.

În ultimii ani, am finalizat RECORD PARK, un proiect de tip mixed-use cu 236 de apartamente și aproximativ 15.000 m2 de spații comerciale în Cluj, iar în București am finalizat primele două faze ale ansamblului TRIAMA Residence, primele două clădiri, parte din Faza 1 a proiectului rezidențial THE IVY și MIRO, clădirea de birouri de clasă A ce oferă 23.000 m2 de spații de birouri. În zona de vest a țării, în Timișoara, avem în dezvoltare PALTIM un proiect de regenerare urbană, cu 236 de apartamente premium, o clădire de birouri de clasa A și spații de retail, situat în apropierea râului Bega. Clădirea de birouri PALTIM Offices va pune la dispoziția viitorilor chiriași o suprafață generoasă de peste 16.000 de metri pătrați de spații high-end. Tot anul acesta, am început lucrările pentru a treia clădire a proiectului rezidențial THE IVY și continuăm lucrările de construcție pentru faza a doua de dezvoltare a SPACEPLUS West, primul nostru proiect dezvoltat pe segmentul industrial-logistic. În plus, ca parte a planurilor noastre de extindere am achiziționat un nou teren de 25.000 mp în Popești-Leordeni, planificat pentru dezvoltarea SPACEPLUS East, ce va pune la dispoziția clienților o suprafață totală închiriabilă de 13.000 mp.”

”În următoarea perioadă, în București, avem în pregătire proiectul CityZen, momentan în faza de autorizare, GLENWOOD Estate un nou proiect de vile premium situat în zona Corbeanca și THE MEADOWS, proiectul rezidențial exclusivist amplasat într-o locație privilegiată, pe malul lacului Grivița. În Timișoara pe terenul fostei fabrici de textile 1 IUNIE S.A., pregătim un nou proiect mixed-use ce va pune la dispoziția clienților unități rezidențiale și aproximativ 7.000 mp de spații de birouri cu suprafețe mici destinate IMM-urilor.” punctează Didier Balcaen, cofondator şi CEO, SPEEDWELL

”Timișoara, orașul de pe malul Begăi, devine rapid un adevărat trend-setter în orice domeniu. Important centru universitar și, în prezent, capitală culturală europeană, Timișoara a reușit să atragă numeroase investiții, determinând astfel şi expansiunea regională a altor jucători din industriile conexe. Ne bucurăm că am ales să investim aici, pentru că, doar așa, putem contribui la dezvoltarea comunităților. În plus, atracțiile culturale și spațiile verzi transformă acest oraș într-o destinație atractivă pentru rezidenți și chiriași. Cele două proiecte pe care le dezvoltăm aici se bucură de o locație privilegiată, fiind amplasate pe malul râului Bega, și în apropierea celor mai importante puncte de interes precum școli, centre comerciale și parcuri.”, declară Didier Balcaen, cofondator şi CEO, SPEEDWELL

SPEEDWELL și Garanti BBVA, acord de finanțare pentru a treia clădire THE IVY

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eliminarea facilităților fiscale din domeniul IT accelerează criza de piața muncii

Articolul următor

JTI lansează Ploom X în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share