Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Facturile la energie electrică, reduse cu 50% pentru 15 orașe sau comune din Bihor

În urma solicitărilor repetate efectuate de către prefectul Dumitru Țiplea, Electrica Furnizare S.A. a început implementarea reducerilor de 50% la plata facturilor la energie electrică pentru bihorenii de pe raza a 15 unități administrativ-teritoriale.

 

Într-o informare adresată Instituției Prefectului – Județul Bihor, Electrica Furnizare S.A. anunță că pentru reflectarea în facturi a facilităților acordate persoanelor care domiciliază sau lucrează în unele localități din Munții Apuseni, au fost necesare optimizări complexe ale sistemului informatic de facturare. Astfel, din totalul de aproximativ 29.500 locuri de consum pentru care au fost primite solicitări din partea unităților administrativ-teritoriale, Electrica Furnizare S.A. a implementat soluția de facturare cu aplicarea beneficiilor oferite de Ordonanța Guvernului nr. 27/1996 republicată, începând cu data de 18 septembrie 2023.

 

În cadrul facturilor, clienții vizați pot identifica reducerea de 50% din prețul energiei sub denumirea „Reducere OG 27/1996 – casnic Apuseni/Delta”, în cadrul tabelului care conține detaliile despre elementele facturate.

 

Reamintim că în județul Bihor beneficiază de 50% reducere la plata energiei electrice familiilor de pe raza UAT-urilor Nucet, Ștei, Vașcău, Budureasa, Bulz, Buntești, Cărpinet, Câmpani, Criștioru de Jos, Drăgănești, Lazuri de Beiuș, Lunca, Pietroasa, Rieni și Tărcaia.

 

„Am depus toate diligențele pentru ca legea să fie aplicată în sprijinul familiilor vulnerabile din Bihor. Este de datoria noastră, ca instituții, să lucrăm în beneficiul cetățenilor”, a declarat prefectul Dumitru Țiplea.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

De săptămâna viitoare, o nouă piață volantă în Oradea, în Piațeta Nufărul

Articolul următor

Oradea va avea un masterplan pentru plantarea și tăierea arborilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share