Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AFI Europe Romania, premiu pentru pentru extra focus in eficienta energetica si upgrade al portofoliului la Gala Voices of Business Awards Timisoara

Echipa revistei Transilvania Business a premiat, marți 26 septembrie, în cadrul Galei The Voices of Business Awards 2023, performerii mediului de business din județul Timiș. Ne-au fost alături manageri ai companiilor premiante, parteneri de încredere și reprezentanți ai autorităților publice județene și locale.

Evenimentul a avut loc la Timișoara Convention Center și a fost susținut de partenerii noștri Gold – DP World și Grupul IRUMMAVIPROD, și de partenerii silver – DAW Bența România, E.ON Energie Romania, CMC Insurance Broker, CITR România, Alfa SoftwareTransavia, Crama Aramic și Valserv.

AFI Romania a primit premiul pentru extra focus in eficienta energetica si investitii pentru upgrade al cladirilor din portofoliu.

“Mulțumim pentru premiu și vă felicit pentru inițiativa de a organiza acest eveniment, este senzațional și sper să existe mai mulți organizatori de evenimente în Timișoara.

AFI Park Timișoara este primul proiect reprezentativ de birouri de clasa A din Timișoara, este unul dintre cele 8 proiecte pe care AFI le gestionează în România, este un proiect care este certificat ca proiect verde, este un proiect care a avut și are succes în primul rând datorită filosofiei noastre de business – aceea de a crea  parteneriate pe termen lung, dar acest succes se datorează companiilor multinaționale care au ales să fie chiriașii noștri și cărora le mulțumim. 

Ca mesaj pentru tineri, AFI Europe România deține un portofoliu variat – avem trei malluri în București, Ploiești și Brașov, urmează să inaugurăm AFI Arad – primul nostru park de retail din țară, gestionăm 8 proiecte de birouri, și începem acum două proiecte rezidențiale pentru închiriere, porțile noastre sunt deschise pentru toțoi tinerii care vor să își construiască o carieră în domeniul imobiliar. Mai mult decât atât, avem și un program de CSR la care participăm în acest moment, care se numește “Plan de Viață” și care are ca obiectiv reintegrarea în societate și profesională a tinerilor instituționalizați care împlinesc 18 ani și încetează programele de protecție socială și este o inițiativă de CSR la care vă invităm pe toți să participați. Noi și ceilalți participanți la proiect îi ajutăm să se integreze în societate, să își găsească un loc de muncă și îi sprijinim cu tot ce putem noi, cumva pentru a-i ajuta și să rămână în țară”, a declarat Emma Toma, Head of Leasing, AFI Europe România. 

AFI Europe este o companie lider în dezvoltare, management și investiții imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est din 1997. Portofoliul diversificat al AFI Europe constă din centre comerciale și proprietăți comerciale, parcuri de afaceri, dezvoltări rezidențiale la scară largă și cu utilizare mixtă.

AFI Europe România este prezentă la nivel local din 2005.

Întregul portofoliu de retail administrat de companie este de aproximativ 170.000 mp GLA și include următoarele proiecte: AFI COTROCENI, AFI PLOIESTI, AFI BRASOV, AFI CITY și AFI ARAD.

Pe segmentul de birouri, AFI Europe România deține și gestionează 7 proiecte de birouri în valoare totală de ~ 3000.000 mp GLA și include parcurile de birouri: AFI PARK, AFI TECH PARK, AFI PARK BRASOV, AFI LAKEVIEW, AFI PARK FLOREASCA, AFI VICTORIEI PLAZA și AFI PARK TIMISOARA.

AFI CITY BUCURESTII NOI este primul proiect rezidential dezvoltat de companie in Romania in anul 2022, certificat GREEN HOMES si format din 190 de apartamente.

În 2020, cel mai nou și mai performant sistem de purificare a aerului a fost instalat în toate clădirile AFI Europe România pentru a proteja chiriașii, clienții și vizitatorii de viruși și pentru a le asigura bunăstarea în toate clădirile noastre.

Toate clădirile de birouri sunt certificate ca clădiri durabile LEED Green sau BREEAM și dețin, de asemenea, certificarea de sănătate și siguranță WELL ca o recunoaștere pentru oferirea unui mediu de lucru sigur și curat.

Obiectivul AFI Europe România este obținerea certificării Net Zero Carbon în 2024 pentru întregul portofoliu.

Compania dezvoltă acum primul proiect rezidențial de închiriat, AFI Home North format din 2 clădiri și 244 de apartamente, facilități comerciale și un număr total de 450 de locuri de parcare.

AFI Park Timisoara
AFI Park Timisoara

In AFI Park Timisoara compania a investit cca. 1,5 milioane de euro pentru modernizarea sistemului HVAC și renovarea zonei de lobby din clădiri. De asemenea, programul de fidelizare AFI CLUB a fost extins si in Timisoara pentru ca locatarii birourilor sa se bucure exclusiv de reduceri la diferite magazine din zona.

În 2023, compania va inaugura în curând AFI Arad, primul său parc de retail din țară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Andreea Paun, Managing Partner Griffes

Griffes, parteneriat cu Portland Trust pentru închirierea J8 Office Park

Articolul următor

Valtryp Oradea, prezentă în delegația României de la Regensburg și Berlin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share