Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valtryp Oradea, prezentă în delegația României de la Regensburg și Berlin

Compania orădeană Valtryp, care produce volane pentru mașini de lux, a făcut parte din delegația României în Germania în perioada 25 – 29 septembrie.

Potrivit informațiilor furnizate de Valeriu Trip, managerul Valtryp Oradea, din delegația României au mai făcut parte Sebastian Burduja – ministrul Energiei, Ștefan Radu Oprea – ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Florin Barbu – ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Bogdan Gruia Ivan – ministrul Cercetării, Inovației și Digitalizării.

La întâlnirile din Germania au mai participat miniștri din Republica Moldova.

Vizita a fost organizată de Camera de Comerț Germano-Română.

 „Scopul conferinței de la Berlin a fost de întărire a relațiilor româno-germane. De asemenea, în cadrul conferinței s-au oferit oportunități pentru companiile din România și Republica Moldova de a–și găsi parteneri de afaceri în Germania, precum și pentru firmele din Germania de a-și dezvolta afacerile în cele două țări”, ne-a declarant Valeriu Trip.

Conferințe la nivel înalt

Potrivit acestuia, conferințele au fost de un nivel foarte ridicat.

Din partea Germaniei au participat: Andreas Lier – președintele Camerei de Comerț Româno-Germane, Sebastian Metz directorul general al Camerei de Comerț Româno- Germane, Volker Treier – directorul general al Camerei de Comerț și Industrie a Germaniei, Robert Habeck – ministrul Federal al Economiei. Cancelarul german Olaf Scholtz a transmis salutul său prin video. La fel și primul ministru al României, Marcel Ciolacu și primul ministru al Republicii Modova, Dorin Recean.

Valtryp Oradea îmbracă volane pentru mașinile de lux fabricate în Germania: Porsche, Maybach, Volkswagen, Audi, etc. de aproape 30 de ani.

Valeriu Trip ne-a mai informat că a fost invitat de oficialii din Republica Moldova să deschidă o fabrică de volane în Moldova, în zona Ungheni, propunere pe care o ia în calcul.

Valeriu Trip a fost însoțit în vizita din Germania de fiul său, Vasile Mihai Trip și Vlad Banciu, consilier juridic.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AFI Europe Romania, premiu pentru pentru extra focus in eficienta energetica si upgrade al portofoliului la Gala Voices of Business Awards Timisoara

Articolul următor

Pasiunea pentru ardei iuți, transformată în afacere de un tânăr din Banat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share