Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea Job Expo dă startul angajărilor de toamnă în județul Bihor

Peste 1.250 de locuri de muncă vor fi oferite de cei 28 de angajatori prezenți la târg.

 

Târgul locurilor de muncă Oradea Job Expo va avea loc vineri, 6 octombrie, între orele 10:00-18:00, sub cupola Era Park.

La ediția de toamna a târgului vor participa 28 dintre cei mai mari angajatori din Oradea, care împreună, oferă peste 1.250 de locuri de muncă, devenind astfel unul dintre cele mai importante evenimente de acest tip.

 

Angajatori

 

La ediția de toamnă a târgului de locuri de muncă Oradea Job Expo își vor prezenta ofertele de angajare companiile FinProm (35 posturi), Celestica (6 locuri libere), Vernicolor (62 de oferte de muncă), Plastor (21 job-uri), Golde Oradea, Plexus Services RO ((236 de posturi disponibile), Connectronics România (38 locuri de muncă), Sogefi Suspensions Eastern Europe (27 de oferte), Axe Group România, De’Longhi, Limtex (40 posturi libere), Premagro (35 job-uri), Faist Mekatronic (16 locuri), Rocomes (4 job-uri), Comau (18 locuri de muncă), PGS Sofa&Co (42 de posturi disponibile), MogaTech Energy (caută 9 colegi noi), ATP Motors (10 oferte de muncă), Prohuman (au 260 de locuri libere), Nidec (97 de posturi), Dito Group (54 posturi), ClassFurn (23 posturi), Frescoverde (9 job-uri), Madrugada (23 de posturi), H.Essers (15 oferte de munca), Teknia Oradea (6 posturi disponibile), Remarkt Magazine, Inova Internațional.

 

Angajatorilor li se alătură și Școala Postliceală ”Henri Coandă” Oradea care va fi prezenta pentru a expune oferta de cursuri de calificare și specializare.

 

Târgul de locuri de muncă Oradea Job Expo este organizat de Inform Media Press SRL, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean și Bihari Napló și al site-urilor de știri Bihon.ro și Erdon.ro, JobsOn.ro. Partenerul instituțional al târgului este AJOFM Bihor. JobsOn.ro, un portal dedicat atât companiilor care caută personal, cât și celor ce-și doresc un loc de muncă.

Orice persoană sau firmă se poate înscrie gratuit pe JobsOn.ro, care oferă, printre altele, posibilitatea completării online a CV-ului, în limba română, dar și în limba engleză, postarea anunțurilor de angajare gratuit, organizarea de pre-interviuri. Mai multe detalii pe www.jobson.ro.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Traseul de toamnă sugerat de CNIPT se va derula sub denumirea “Tradiție deGust are Țara Silvaniei” și va fi parcurs de cei pasionați în 14 octombrie.

Crama Fort Silvan, inclusă în drumul vinului din Țara Silvaniei

Articolul următor

Roland F. Bühler leads now RB REAL Asset

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share