Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de plăcuțe de frână TMD FRICTION a achiziționat prin licitație peste 13 hectare în Caransebeș

Producătorul de plăcuțe de frână TMD FRICTION își pune în aplicare planul de dezvoltare extensivă prin achiziționarea unui teren de peste 13 hectare în Caransebeș. S-au pus astfel bazele extinderii unei investiții importante pentru acest oraș.
Primarul Felix Borcean și managerul Andy Turner au semnat, la sediul TMD FRICTION, contractul de vânzare-cumpărare prin care producătorul de plăcuțe de frână a achiziționat prin licitație peste 13 hectare de teren necesare pentru ridicarea unor noi capacități de producție.
,,E mai puțin important câți bani câștigă municipalitatea, nu sunt puțini, important e că perla coroanei investitorilor din Caransebeș, TMD FRICTION, dezvoltă investiția din municipiul nostru, ceea ce înseamnă cel puțin 200 de noi locuri de muncă!”, a spus primarul Felix Borcean.

TMD Friction

Subsidiara din Caransebeș a obținut anul trecut locul 2 in Top Afaceri Romania, în județul Caraș Severin. Administratori și beneficiari sunt Liam Booth și Andrew Scott Turner. Compania cu  577 de angajați a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 63 032 598 lei și un profit net de 301 194 lei.

Este o companie din grupul Nisshinbo. Sunt considerați lideri mondiali în tehnologia plăcuțelor de frână. De la mașini de pasageri, mașini de curse și vehicule comerciale până la aplicații industriale, compania promovează excelența prin soluții de frânare eficiente, fiabile și sigure.

Cu peste 135 de ani în industria de frecare la frânare, grupul japonez este printre cei mai mari producători de materiale de frecare pentru frânare din lume. Cele mai mari mărci din sectoarele auto și industrial utilizează aceste soluții. De asemenea, sunt oferite servicii pentru unele dintre cele mai prestigioase serii de curse din lume, cum ar fi mașinile de curse 24 de ore Du Mans și alte vehicule.

Grupul japonez Nisshinbo are subsidiare în Germania, Mexic, Brazilia, Spania, Reagatul Unit, SUA, România, China, Rusia, Emiratele Arabe Unite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Propunerea MADR de reglementare a importurilor de produse agricole din Ucraina și Republica Moldova

Articolul următor

Campusul universitar al Consorțiului Regional pentru Învățământ Dual Vest Timișoara are contract de finanțare de peste 20 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share