Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bursa locurilor de muncă și Ziua Antreprenoriatului la Arena Antonio Alexe din Oradea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea organizează Bursa locurilor de muncă si Ziua Antreprenoriatului, în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă.

Evenimentul are drept scop facilitarea accesului persoanelor în căutare de loc de muncă la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

„Bursa locurilor de muncă se va desfășura în data de 27 octombrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 16:00, în pe holurile Arenei Antonio Alexe din Oradea”, ne-a informat Bekesi Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

De asemenea, începând cu ora 12:00 în incinta arenei va avea loc un atelier de antreprenoriat dedicat angajatorilor orădeni.

„Ne-am dori să aducem antreprenori cărora Municipalitatea să le prezinte ce le poate oferi. Ne așteptăm la circa 50 de antreprenori”, a precizat șeful AJOFM Bihor.

Participarea angajatorilor la acest eveniment este gratuită, iar numărul expozanților este limitat.

 

Proiect transfrontalier

Evenimentul se organizează în cadrul proiectului  “Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through the development of the local potential infrastructures” – “Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și în Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local”, finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria, în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă.

Bugetul total al proiectului este de 7.507.873,22 de euro, din care Municipiul Oradea are alocată suma de 6.513.167,22 euro.

Cele doua inițiative au un impact semnificativ și benefic asupra participanților văzut prin prisma creșterii șanselor de angajare, îmbunătățirii competențelor și cunoștințelor, motivării individuale, precum și stimulării economiei locale, sau promovării antreprenoriatului.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prototipul primului autobuz electric produs în România de Automecanica Mediaș a fost prezentat la Bruxelles

Articolul următor

Peste 50 de Voci Cheie din Industria Tech se întâlnesc pe 1-2 noiembrie în București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share