Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Etapă finală pentru înscrierile la Timișoara City Marathon

Timișoara City Marathon, aflat la cea de-a șaptea ediție, anunță pentru aceste zile etapa finală în înscrierile la ultimul mare eveniment de alergare al anului în Capitala Europeană a Culturii. Înscrierile se pot face până la 16 octombrie 2023.

Timișoara City Marathon își așteaptă participanții la start duminică, în 22 octombrie 2023. Anul acesta sărbătorim prin alergare și (re)descoperim frumusețile Capitalei Europene a Culturii în cadrul celor patru curse pregătite:

  • Maratonul Cavalerii Cetății by Flexik Automation. Startul tradițional al maratonului de 42 de km va fi dat pentru cei 50 de participanți din fața bisericii din Otelec, începând cu ora 8.30;
  • Semimaratonul „Eugeniu de Savoya” by Forvia/Hella. Semimaratonul de 21 km va avea punctul de start în Piața Libertății din Timișoara, la ora 10.00. La această cursă sunt așteptați150 participanți;
  • Crosul „Poarta Forforosa”. Pentru cursa de 10 km, startul e programat la ora 10.00, în Piața Libertății din Timișoara, pentru cei 450 de participanti;
  • Crosul „Batalionul Banat”. Cursa de 3 km așteaptă la start cu voie bună 350 de participanți, în Piața Libertății din Timișoara, la ora 13.00.

Cei mai buni alergători vor fi premiați

„Suntem tot mai aproape de ziua în care ne programăm cu toții ceasurile pentru Timișoara City Marathon. Ediția din acest an, cu numărul 7, va fi una chiar specială. Orașul nostru traversează un an cu totul deosebit, ceea ce contribuie la organizarea într-un mod original și atipic a acestei competiții sportive. Ne așteptăm atât la o participare semnificativ mai mare a competitorilor, cât și la reacția entuziastă a publicului implicat în aceste luni în multe evenimente desfășurate în comunitate.” – Alexandru Lorinti, președinte Club Sportiv Alergotura.

Noutățile Timișoara City Marathon 2023

  • Invitarea la Crosul „Batalionul Banat” – 3 km și la Crosul „Poarta Forforosa” – 10 km – a copiilor cu vârste cuprinse între 12-17 ani, respectiv 14-17 ani. Participarea lor este gratuită;
  • Alocarea a câte trei locuri gratuite la oricare dintre cursele evenimentului pentru Cluburile de Atletism din Timiș, pentru a oferi o șansă cât mai multor juniori și tineri să participe la eveniment;
  • Participarea la Timisoara City Marathon a sportivilor din Serbia, Ungaria, dar și a alergătorilor din Germania, Franța și UK.

Înscrierile la Timișoara City Marathon se pot face prin completarea formularului de înscriere, până la 16 octombrie 2023.

Timișoara  City Marathon

Timișoara City Marathon este un eveniment organizat de Club Sportiv Alergotura, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara, prin contribuția partenerilor și participanților înscriși la eveniment.

Club Sportiv Asociația Alergotura promovează de peste 10 ani alergarea ca un element al unui stil de viață sănătos. Membrii clubului se implică voluntar în dezvoltarea spiritului civic al comunității locale, având la activ câteva mii de ture de alergare precum și competiții sportive, între care amintim Timotion, Pe un picior de Plai, La Petrovaselo în vie, Tura Licuricilor etc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

130 mil. euro pentru 820 apartamente în Nusco City – faza II

Articolul următor

Bauer Kompressoren își consolidează poziția globală prin inaugurarea fabricii de producție de compresoare din Ghimbav

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share