Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

130 mil. euro pentru 820 apartamente în Nusco City – faza II

Dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara a anunțat că a primit autorizația de construire pentru faza a doua proiectului din Nordul Capitalei – Nusco City, ce va cuprinde 840 de unități, cu apartamente de tip studio dublu, cu două, trei patru camere și duplexuri – fază în care se estimează o investiție de peste 130 mil. euro.

În prima fază a Nusco City au fost livrate 622 de locuințe noi.

“Pe o suprafață de 23 de hectare, Nusco City va acomoda un numărar total de peste 3.000 de apartamente, parcuri, zone verzi și infrastructură – care vor acoperi aproximativ 40% din întreaga suprafață a proiectului, unități de învățământ, zone comerciale dedicate, dar și zone de birouri – ceea ce arată magnitudinea acestui proiect cu adevărat de regenerare urbană”, spune Michele Nusco, CEO – Nusco Imobiliara.

Nusco City a fost lansat în iarna anului 2020 și a livrat prima fază în Q2 2023. Faza a doua își începe construcția în Q3 2023, cu primele 340 de unități și estimează un termen de livrare în Q3 2025. Constructorul proiectului Nusco City este compania Pedro Construct.

“Ne bucurăm să putem începe construcția fazei a doua din Nusco City, cererea pentru aceste noi apartamente a fost una colosală încă din faza de pre-sales”, explică Bogdan Iliescu, Directorul Comercial al Nusco Imobiliara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transilvania IT Cluster în vizită de studiu la Oslo și la Science Meets Regions Bruxelles

Articolul următor

Etapă finală pentru înscrierile la Timișoara City Marathon

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share