Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HR Summit ediția 2023: Confruntarea cu provocările în Resurse Umane: Persistente și Neexplorate

HR Summit este unul dintre cele mai importante evenimente dedicat industriei resurselor umane din Transilvania. Conferința va avea loc joi, 9 noiembrie, la Hotel Radisson Blu, din Cluj-Napoca. Tema din anul acest an este una dedicată provocărilor constante din acest domeniu, dar și cele rămase neexploatate.

Confronting HR Challenges: The Persistent and The Uncharted  aduce în prim plan atât provocările existente dintotdeauna în industria HR, cât și pe cele emergente, într-un eveniment organizat de Libero Events.

Ediția de anul acesta a HR Summit se concentrează pe găsirea soluțiilor la unele dintre cele mai presante provocări cu care se confruntă departamentele de resurse umane, cum ar fi lipsa de personal calificat, scăderea productivității, necesitatea oferirii beneficiilor angajaților și dificultatea reținerii talentelor în companii. În același timp, specialiștii în resurse umane vor încerca să creioneze o imagine a viitorului industriei HR, influențat de noile tehnologiile precum inteligența artificială sau munca în regim hibrid care pun și mai multă presiune pe domeniu.

HR Summit explică noua paradigmă

„Complexitatea problemelor de resurse umane crește pe măsură ce companiile acordă o prioritate tot mai mare îmbunătățirii experienței angajaților, productivității și culturii companiei. În domeniul resurselor umane, provocările nu sunt obstacole, ci oportunități de creștere, iar în ediția HR Summit 2023 vom aborda provocările persistente din acest domeniu, dar și pe cele necunoscute, care se întrevăd în viitorul apropiat. În cadrul acestei întâlniri a experților în resurse umane se vor aborda provocările permanente ale managerilor de HR, cele vechi și cele noi, explicând o nouă paradigmă în care reziliența și inovarea nu sunt doar strategii, ci un mod de viață actual în domeniul resurselor umane”, au declarat organizatorii.

Pe scenă vor urca unii dintre cei mai apreciați specialiști în domeniul HR, care vor pune la dispoziția publicului posibile soluții pentru probleme actuale din această industrie, dar și indicii despre viitorul locului de muncă. Printre primii speakeri confirmați se află Georgiana Pankler, Senior HR Executive, Younder, Iulian Foca, HR Manager. msg Systems România, Lavinia Nicoară, Head of Recruting .msg Systems România, Alina Perrin, Head (& Heart) of People Amber și Magnoliu Stan, Consultant HR și Manager Executiv la Smart HR România.

Evenimentul se concentrează pe dezvoltarea industriei HR din România, evoluția companiilor, creșterea profesională a angajaților și crearea unui model de business unde profitabilitatea afacerilor este direct proporțională cu bunăstarea oamenilor.  Ediția de anul trecut a reunit peste 220 de participanți, oameni ai industriei, manageri de HR, specialiști și lideri care dețin în companiile lor rolul de manager al oamenilor.

Libero Events

Libero Events organizează evenimente B2B, B2C și de PR, facilitând accesul la o industrie puternica. Printre proiectele organizate de-a lungul timpului sunt: HR Summit The SuperHeRoes Conference, The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Târgul de Turism Touristica

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Drumul expres Arad – Oradea, în linie dreaptă

Articolul următor

Campionatul Național de Arc Istoric și întrunirea internațională a crescătorilor de cai din rasa Lipițan la Beclean și Figa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share