Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bacolux Afrodita Resort & Spa din Herculane a fost din nou premiat

Premiul pentru Cel mai bun hotel cu spa din cadrul Galei BalkanSpa Summit Awards de la Belgrad a fost cucerit de un resort din stațiunea Herculane. Bacolux Afrodita Resort & Spa a concurat cu cele mai bune spa-uri și hoteluri din țările balcanice. În cadrul aceleiași gale, Aqua Park TISA Spa Resort din stațiunea Băile Olănești a fost distins cu premiul Spa Center in Urban Environment.

Juriul internațional al galei a fost format din reprezentanți a 5 țări.  Criteriile pentru categoria Best Spa Hotelau fost amplasarea hotelului, echipamentele spa, renovările și designul spațiilor, calitatea apelor balneare, programele de spa și terapii, dar și politicile de marketing și evaluările tour operatorilor pentru locațiile aflate în competiție.

Bacolux Hotels România a fost reprezentată la eveniment de Laura Pătru, PR & Communication Manager Bacolux Hotels și Loredana Iancu, Sales Coordinator Bacolux Hotels.

Victoria obținută de Bacolux Afrodita Resort & Spa nu este o premieră. Resortul și-a adjudecat în 2019, trofeul Innovative SPA Concept la Gala ESPA Innovation Awards din Croația. Atunci au fost în competiție resorturi din 12 țări europene.

Laura Pătru, PR & Communication Manager, Bacolux Hotels România savurează victoria

„Este o adevărată bucurie să primim acest semn de recunoștință a muncii echipei. Noi credem cu tărie că Herculum Spa din cadrul Bacolux Afrodita Resort & Spa este în topul centrelor spa ce a readus stațiunii serviciile demne de locul pe care Herculane îl merită în Europa. Imaginea pe care stațiunea se luptă de ceva ani să o recâștige este acum mai aproape, cu fiecare recunoaștere de acest gen demonstrăm că în acest loc avem în continuare resursele și serviciile pentru a redeveni perla Europei. La Herculum Spa ne-am dorit să aducem natura la interior, să valorificăm nu doar resursele naturale ci și istoria și legendele și să recreăm un produs unic prin specificul locului, spune Laura Pătru, PR & Communication Manager, Bacolux Hotels România.

Aqua Park TISA este cel mai bun Spa Center in Urban Environment

Acest premiu recunoaște angajamentul nostru constant pentru excelentă în oferirea experiențelor de relaxare și revitalizare, chiar în mijlocul mediului urban. La Aqua Park TISA, suntem dedicați să vă oferim un paradis acvatic în inima orașului Băile Olănești, unde puteți uita de stresul zilnic și vă puteți bucura de momente de liniște și răsfăț.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul strat de asfalt pe Centura Beiuș

Articolul următor

Un nou apel de proiecte RO Bike Valley este lansat de Fundația Comunitară Timișoara și Decathlon

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share