Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Karpaten Meat GROUP a marcat Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare

Anul acesta, Karpaten Meat GROUP a sărbătorit în avans Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare, fixată în 16 octombrie, prin participarea la cel mai mare și cel mai important târg internațional pentru industria alimentară, Anuga, desfășurat în perioada 7-11 octombrie 2023 la Köln.

Conform datelor statistice, anul acesta s-au înscris la târg 7.800 de expozanți din 118 țări participanți. Spațiul expozițional al Anuga acoperă aproximativ 300.000 m² la centrul de târguri complet rezervat pentru acest eveniment anual de larg interes.

Comparativ, ediția din anul 2019 a avut 7.500 de expozanți din 106 țări, fiind cea mai de succes ediție până în acel moment. Conform înregistrărilor online de ale vizitatorilor peste 140.000 de specialiști vor vizita târgul, numărul acesta fiind în creștere în fiecare zi.
Ȋn cadrul târgului, Karpaten Meat expune carne de vită Angus de cea mai bună calitate și promovează deja cunoscutul brand Angus din Transilvania.

Karpaten Meat GROUP

Karpaten Meat GROUP care desfășoară activitatea în fermele Marpod,  Nocrich și Alțâna din județul Sibiu a demonstrat și cu ocazia participării la târgul Anuga din acest an, alături de ceilalți participanți din România, nivelul înalt de calitate al produselor din fermele grupului.

„Credem că mâncarea noastră de zi cu zi trebuie tratată cu respect, iar, în calitate de producători de carne de vită Angus, suntem atenți la fiecare pas, să nu risipim nimic din ce ar putea fi folosit sau refolosit.
Sistemul nostru Angus – Business systems, from grass to beef a fost prezentat și la târgul Anuga, eveniment care a constituit o oportunitate excelentă ca produsele noastre să devină cunoscute în întreaga lume” au spus reprezentanții Karpaten Meat GROUP.

Anuga 2023

La ediția din acest an al târgului Anuga, cel mai mare număr de expozanți au provenit din Belgia, China, Germania, Franța, Grecia, Italia, Țările de Jos, Polonia, România, Spania, Turcia și SUA.

Tema din acest an a fost Creșterea durabilă, împreună cu noi parteneri. Ediția 2023 a  Anuga a pregătit un program diversificat de evenimente și conferințe care se concentrează pe temele actuale ale industriei alimentare.

„Anuga 2023 este mai mare și mai internațională decât oricând și își confirmă succesul continuu ca târgul alimentar numărul unu la nivel mondial. Cu cele 10 expoziții comerciale sub același acoperiș, cea mai mare comunitate industrială din întreaga lume, precum și un program de evenimente și congrese nou conceput, vom crea o experiență de genul special în acest an”, a explicat Gerald Böse, președinte și director executiv al Koelnmesse GmbH.

Anuga Trend Zone și Anuga taste Innovation Show sunt mereu atractive

Potrivit meat-milk.ro,  zona de tendințe Anuga, prezintă în fiecare an tendințele actuale ale produselor alimentare și ale institutelor de cercetare de piață Innova Market Insights și Euromonitor într-un eveniment special, precum și alți experți celebri în comerț pe tema cheie Anuga.

Evenimentul special Anuga taste Innovation Show este rezultatul competiției noilor produse. Expozanții au prezentat în cadrul acestei secțiuni aproximativ 70 de inovații în cadrul unui eveniment special.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consorțiul Universitaria, cel mai vechi din România, care reunește universitățile istorice reprezentative ale României, s-a întâlnit la Constanța.

Consorțiul Universitarea vrea finanțări mai mari pentru învățământ

Articolul următor

Testare GRATUITĂ Babeş Papanicolaou şi HPV la angajatori din judeţul Alba: IPEC SA, VCST Automotive Production SA, STAR ASSEMBLY Sebeş

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share